Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana kalırsa şu haliyle bile en iyi orta saha, abartı tabii birazı ama çok seviyorum bende,

Bu emekli olacağını açıkladığı sezon sonu işte, Barcelona ile ŞL maçı sonrasında Barçalıların tamamı deli gibi sevinirken Iniesta bitiş düdüğüyle birlikte Scholes'un yanına gidip son maç formasını istiyor. Kendisininkiyle değiştiriyor. O benim idolümdü ve futbolunu örnek aldığım tek isimdi, son formasını alma şansına eriştiğim için dünyanın en mutlu adamıyım falan diyordu.

He geri döndü, o formanın son olarak pek bir olayı kalmadı ama manevi değeri ne kadar büyüktür Iniesta için, son karşılaşmalarının forması olması devam ettirecektir asdfs
Mesaj tarihi:
Bugün ligin bitimine 8 hafta kalmasına rağmen Bayern'in matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etme şansı varmış.

Bayern kazanır, Dortmund herhangi bir şekilde puan kaybederse GG,

8 hafta kala şampiyonluk mu ilan edilir lan ...
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

9-2 zaten über bir sonuç da maçta tek bir sarı kart da mı olmaz :D

şu sonucu bilsen ne para vururdun geyikleri için ideal bir maçmış. tebrikler bayern munich.
Mesaj tarihi:
Rafa Benitez an itibariyle kovulmuş. Breaking geziyor İngiliz kaynaklar asdfasd

Birde;

Liverpool'da bu sezon atılan gollerde Gerrard'ın %33'lük gol+asist katkısı, Suarez'in ise %48'lik gol+asist katkısı varmış. cCc Gerrard ve Suarez başganlar cCc
Mesaj tarihi:
Adamın istifa etmesi için psikolojik olarak tüm şartları oluşturdular fakat LOL diyerek devam etti, kovulması iyi olmuş.

Spurs ve Chelsea'den biri CL spotunun dışında kalacak banko, Arsenal yine en iyi yaptığı şeyi yapıp ligi 4. bitirir
Mesaj tarihi:
Rafa'nın kovulması 1 nisan tröllüymüş. Ne sevinmiştim lan oysa ki fssfsa

Trollemeye yardım eden de Gary Lineker diyorlar. O bende duydum böyle bir şey, var falan diyince herkes haber düşmüş ASDASDASDAS
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Rafa Benitez an itibariyle kovulmuş. Breaking geziyor İngiliz kaynaklar asdfasd

Birde;

Liverpool'da bu sezon atılan gollerde Gerrard'ın %33'lük gol+asist katkısı, Suarez'in ise %48'lik gol+asist katkısı varmış. cCc Gerrard ve Suarez başganlar cCc

e geriye ne kaldı ki?
  • Yeni Oluştur...