Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 evet vurduktan sonra ittiriyomuş onu görmemişimi ben şimdi farkettim, zaten madridliyim lan helal cücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kırmızı kart sonuna kadar haklıydı. Nani yakınında rakip futbolcu olduğunu biliyor. O tabanını kaldırmasının nedeni müdahale edebilecek rakip futbolcuyu caydırmak. Kasıtlı olarak o tabanı kaldırıp öyle gidiyor topa. Rakip futbolcunun tam olarak yerini bilmek, vücudunun belli bir yerini hedef almak zorunda değil yani kasıt olması için. E çok ağır bi hareket, sakatlamaktan öte ciddi yaralanmaya sebep olabilir. Kırmızı haklıydı yani. Hakemin görevi futbolcunun sağlığını korumak sonuçta. Yoksa her önüne gelen sarı kartı göze alır kritik pozisyonlarda topa böyle çıkar. En kötü ihtimal sarı kart yanında rakip futbolcu sakatlanır oyundan çıkar. O zaman bütün futbolcular bu işi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi sakamisiniz ya adam topu kontrole cikiyo adama bakmiyo bile kasti bsy yok sari kart olsa anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 e tamam ben de onu diyorum Screwy. İyi güzel kırmızı kart da her defasında çıkaramıyorlar o kartları. Ronaldo olsa o hareketi yapan o kırmızıyı çıkarabilir miydi çakır? Hele Messi olsa ordaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bourbon said: Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. saygısından? :) adam bu tip durumlarda zaten sevinmiyor. Barca'ya gol atınca sevinmedi. saygı ne alaka ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: e tamam ben de onu diyorum Screwy. İyi güzel kırmızı kart da her defasında çıkaramıyorlar o kartları. Ronaldo olsa o hareketi yapan o kırmızıyı çıkarabilir miydi çakır? Hele Messi olsa ordaki? messi böyle şeyler yapmıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bi de tekmesi carptıktan sonra cekebilir ayagını onun yerine vurmaya da devam etmis ustune net 3 mac daha alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bir tane üst düzey maç yönetmemiş serdar tatlılar filan cüneyt çakır'ı yorumlyacak filan.. nasıl kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ManU çok güzel oynuyor bu arada ya bu kadar kısmetsizlik olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yanlız United de ne top oyunuyo belli değil kırmızı kart falan gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: e tamam ben de onu diyorum Screwy. İyi güzel kırmızı kart da her defasında çıkaramıyorlar o kartları. Ronaldo olsa o hareketi yapan o kırmızıyı çıkarabilir miydi çakır? Hele Messi olsa ordaki?abi cıkaramayan utansın ne diyelim ona. Ben sakatlıktan cok cekmis bi adamım amerikan futbolunda "chop block" calınmadıgı icin. Kuralları bilmeyen hakemler yuzunden 2. senemde bırakmak zorunda kaldım amerikan futbolunu o yuzden bu tip seylere hic musahama gosteremiyorum her sey oncelikle sporcunun saglıgı. messi de cr de arkamı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bourbon saçmalıyorsun, videoyu sarıp sarıp izle naninin tekmeden sonra nasıl ayağını tekrar savuruyor gör bak. rooney nasıl oynamaz bu takımda yav üzülüyorum valla onu kenarda görünce şu savaşçılığına hayranım atıyordu az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 BiTcH_oFBaT said: bourbon said: Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. saygısından? :) adam bu tip durumlarda zaten sevinmiyor. Barca'ya gol atınca sevinmedi. saygı ne alaka ahaha abi inter barcelona maçını hatırlatirim sana ozman nasıl sevinmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Olmayınca olmuyor işte.üzülmesin manu.çok iyi denediler ama 3 ü garanti yicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bourbon said: Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. Mourinho ve saygı. ahahaha şaka gibi. Adamın takımı kasap dolu. ne saygısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu arada werder bremen'in 3 kalecisi de aynı anda sakatlanmış. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Man utd hak etti , cuneyt katletti... Bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fergusonla kankalar abi apaçhi gibi sevincek hali yok cool takilıyo tabi ben yaptın edaları ama cüneytin elini öptsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Nası satmışlarsa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bourbon said: BiTcH_oFBaT said: bourbon said: Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. saygısından? :) adam bu tip durumlarda zaten sevinmiyor. Barca'ya gol atınca sevinmedi. saygı ne alaka ahaha abi inter barcelona maçını hatırlatirim sana ozman nasıl sevinmiyor ya abi aynı şey mi? oha ne diyim. Daha neye sevindiğini anlayamamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İngilizler kızar aman hatalı karar verdiyse, nerelere saklansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kırmızı degil diyenlere futbol katili title ını patlatalım onlara tekme atan defanslar yarar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi bi yanda saçma takımların birbirleriyle eşleşmesi, bir yandan bu iki takım. futbolun adaleti yok kuradan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 türkiye ligi gibi 5 dakika verdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 diğer maçta da dortmund hüpletmiş. 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar