Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kompany-Hart dayandığı yere kadar gider bu maç sonra bom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 defanstaki varan mıdır nedir nerden bulmus morinyo adamı.herif çok iyi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Essieni Kedirayı çıkarıp Mesut-Modric veya Benzema soksa yeridir, bu Cityden bi nane olmaz boşuna defansif çıkmış RM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bugün sahadaki Higuain eski Beşiktaşlı büyük kardeş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 2. yarıyı seyretmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ercan Taner artik mac anlatmasin. Surekli Dı Maria deyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 essien bence iyi abi khedirayı hiç sevmiyorum ben. khedira-mesut di maria-modric maç biter man city ne boktan tkaım.uyuz oldum.kimse kosmuyor baskı yok bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Varane süper ya mori çok güzel maçta deniyor adamı. Şu kun oynamıyor ya acıyorum city'e Mori defansif çıktıysa vardır bir bildiği yahu adam 2 kere CL aldı. Essieni neden aldığınıda gördük demekki sakat maçlarda bu dizilimi kullanacak. 4-3-2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 zenit gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 City böyle giderse bu gruptan çıkamaz, RM de Dortmund da tokatlar bunları, Ajaxla çekişirler işte 3.ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Red said: şuan mesut olsa 2-0 falandı herhalde Mesut'un oynamaması garip Ronaldo'dan sonra takımda en çok iş yapan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Red said: essien bence iyi abi khedirayı hiç sevmiyorum ben. khedira-mesut di maria-modric maç biter man city ne boktan tkaım.uyuz oldum.kimse kosmuyor baskı yok bişi yok +1 khedira RM li selçuk bi bakıma. mcity fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 mancini aykuttan daha basiretsiz bi td cidden. 1-2 oyuncu iyi günündeyse takım kazanıyor, yoksa kötü giden oyuna müdahele falan hak getire asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 muhtemel 0-0 biter atarsa real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kedira-Dı Marya-Higuain çıkmalı, son darbe için neyi bekliyor ki Mourinho tonla adam var yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dzeko affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yaya toure ne adam be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 zaaaaaaaa adamım attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi toure insna değil maç başından beri kaç defa yıkılmadan gitti böyle futbolun adaleti ayrıca bu dakkaya kadar kaleye şutları yoktu.2 pas yapamaadılar.pres altında ezildiler tek atak tek gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Toure 3. bacakla 3 kişiden topu söktü vay arkadaş Casillas nasıl bu kadar kötü aldanmış o da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 marcelo da sinyali vermişti, üçüncüde buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nasıl kaçtı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu Toure'nin yanına bi de Fellaini'yi koyacan ohhh, maç olmadığı günlerde de kulübü korurlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gg bütün olay essienmiş adam cıkınca madrid dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu ne lan noloyor ikinci yarı baya zevkli oldu da, goller nası oldu anlamak güç be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar