Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sunderland 1-1 liverpool bu arada. son 5-10 dakika iki takım da saldırmaya çalışıyor.

ed: sterling baya iyi. ayrıca arsenal southamptona 6 atmış sdfs.

ed: 1-1 bitti.
Mesaj tarihi:
Çok fazla fark var ya 2 büyük takımla takipçilerinin, Sevilla bizim Anadolu kulüpleri gibi oynuyor.
Şu 2014 kriterleri ve AB krizi yaptırımları gelince bu 2 büyükte patlayacak oyuncular İngiltere-Almanya'ya gidecek
Mesaj tarihi:
Sevilla çanakkale geçilmezlen aldı 3 puanı helal, son anda Ronaldonun kolu kanamasına rağmen hakem çık kenara demedi oysa o frikik gol olsa ortalık karışırdı.

RM daha 4. hafta sonunda full yapan Barca'nın 8 puan gerisine düştü, hafta içinde ManCity bunlara naapar bilinmez
Mesaj tarihi:
ben barcelona maçının son 15-20 dakikasını izledim. 2 gol gördüm. villanın golünden sonra gözümden bir damla yaş düştü. futbolda yapılacak birşey kalmadı artık dedim.

o nasıl kontroldür, göğüstür, vuruştur.

hele kanalı ilk açtığımda barcelona pas yapıyordu. hehehe dedim şimdi bunlar 30 dakika pas yapar ve böyle biter bu maç. 2 dakika sonra o paslar sonuçlandı ve gol geldi.

madridin işi baya zor.
Mesaj tarihi:
Red said:

bu sene zaten real şampiyon olamaz.da şl alır bence.morinyo ve ronaldo gider

sl alir? Madrid bu furbolla gruptan cikarsa opsun basina koysun.sistem falan hic bise kalmamis takimda
Mesaj tarihi:
everton - n'castle maçı manyak oluyor. son 10 dakika 1-1. maç ortada. çigiden çıkan toplar avantajların verilmemesi falan.. ferguson da oturmuş izliyor sfsd.
  • Yeni Oluştur...