Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz saati uygulaması sonu

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

"Bu gece 02.00'da saatlerimizi 1 saat geri alıyoruz"

[li]Bu sayede bu gece bir saat fazla zamanınız olacak uyumak için[/li][li]Bu sayede yıl boyunca sabahları okula ya da işe gitmek için uyandığınızda ortalık zifir karanlık ve çok soğuk olacak[/li][li]falan filan...[/li][signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

yaşasın 1 saat fazla uyuycaz[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım;
* önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz
* sonra elleri yumruk yapıyoruz
* önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin)
işte emrah böyle "kardeş belliyomuş."
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat fazla uyucam ya o bana yeter gerısı fıs =) ztn sogugu ve karanlıgı severım ohh =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros, 30 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
saati geri almak icin 2 yi bekleyen varmı aramızda :-)

Ben :) Daha zagayı izlicem o sırada alırım ehueheuhe[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şöle düsün sen 7de kalktığında hava normalde 6daki gibi olucak...Yani daha karanlık olucak[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

haberlerde dediğinide göre orta ölçekli bir hidro elektrik santralinin yıllık üretimi kadar tasarruf sağlanacakmış. belki ee ne alaka diceksiniz ödeyen ödüyor zaten kimseye koymaz 1 saatlik elektrik parası diceksiniz ama bir çok yerde günün belli saatlerindeki 20-30 dakikalık elektrik kesintilerinin sebebi fazla güç tüketimi. kışın elektrik sobaları ve yazın klimalar -elektrik sobaları kadar olmasada- hatların ve santrallerin canına okuyabiliyor.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 31 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
sinir oldum uykum var deli gibi
niptuck ı beklerken aklıma geldi 1 saat geri alınacağı, 1 saat daha dayanıcam pf uykum var :(.

niptuck pzr ak$amı degıl mı?(yanı bugun gece 23 gıbı?)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...