Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 "Bu gece 02.00'da saatlerimizi 1 saat geri alıyoruz" [li]Bu sayede bu gece bir saat fazla zamanınız olacak uyumak için[/li][li]Bu sayede yıl boyunca sabahları okula ya da işe gitmek için uyandığınızda ortalık zifir karanlık ve çok soğuk olacak[/li][li]falan filan...[/li][signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 -bu sayede bir çok zavallı vatandaşımız yanlış zamanda yanlış yerde olacak :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 en azından 1 saat fazladan uyuyorus...Ama okula giderken çok kötü olcak ya :-( *ağlar*[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 UnuTMAmak LAzım!! FAzLa uyumak Lazım:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o saatte uyunurbu bee :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ooo iyi ya benim de deli uykum war geç yatarım bölece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yaşasın 1 saat fazla uyuycaz[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım; * önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz * sonra elleri yumruk yapıyoruz * önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin) işte emrah böyle "kardeş belliyomuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kötü oluyo hava erken kararıyo sevmiyorum.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet ya böle bi kasvet basiyo ustune insanlarin[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 1 saat fazla uyucam ya o bana yeter gerısı fıs =) ztn sogugu ve karanlıgı severım ohh =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben şimdi geri alıyorum saati inat olsun diye.... ne değişecekki.. :):)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 saati geri almak icin 2 yi bekleyen varmı aramızda :-)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Maedhros, 30 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: saati geri almak icin 2 yi bekleyen varmı aramızda :-) Ben :) Daha zagayı izlicem o sırada alırım ehueheuhe[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oda mümkün :D:D[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bi dakka ya sabahları nasıl daha fazla karanlık olacak ki ? eger 1 saat ileri alsaydık daha fazla karanlık olurdu ama tabi günler kısaldıgı için (ki gunde 4 dk) kararıyor hava[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ışıklı bi şekilde uyanıcaz emme hava daha erken kararıcak. (edik=oha cümleye bak huh)[signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 31 Ekim 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yanlız yanıldıgınız bi nokta var, saatler geri alınınca sabah daha karanlık degil daha aydınlık olacak.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bak şöle düsün sen 7de kalktığında hava normalde 6daki gibi olucak...Yani daha karanlık olucak[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hehe bu gece 1 saat fazla kalıcaz forumlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: kinetica, 31 Ekim 2004 00:12 tarihinde demiş ki: yanlız yanıldıgınız bi nokta var, saatler geri alınınca sabah daha karanlık degil daha aydınlık olacak. heh afferim sana millet sabahtan beri o noktaya değiniyo sen değinmesen olmicak zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 haberlerde dediğinide göre orta ölçekli bir hidro elektrik santralinin yıllık üretimi kadar tasarruf sağlanacakmış. belki ee ne alaka diceksiniz ödeyen ödüyor zaten kimseye koymaz 1 saatlik elektrik parası diceksiniz ama bir çok yerde günün belli saatlerindeki 20-30 dakikalık elektrik kesintilerinin sebebi fazla güç tüketimi. kışın elektrik sobaları ve yazın klimalar -elektrik sobaları kadar olmasada- hatların ve santrallerin canına okuyabiliyor.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sinir oldum uykum var deli gibi niptuck ı beklerken aklıma geldi 1 saat geri alınacağı, 1 saat daha dayanıcam pf uykum var :(.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: arcane, 31 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki: sinir oldum uykum var deli gibi niptuck ı beklerken aklıma geldi 1 saat geri alınacağı, 1 saat daha dayanıcam pf uykum var :(. nescafe öneririm.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: arcane, 31 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki: sinir oldum uykum var deli gibi niptuck ı beklerken aklıma geldi 1 saat geri alınacağı, 1 saat daha dayanıcam pf uykum var :(. niptuck pzr ak$amı degıl mı?(yanı bugun gece 23 gıbı?)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 daha aydınlık olcak yarın saat 6 da uyandıımızda şu an kullandıımız saate göre 7 ve aydınlık olcak[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar