throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Teodor said: binalar gayet sevilir. mesela çok sevdiğim binalar arasında frank lloyd wright'ın fallingwater'ı yer alır. Başka bir bina olabilir ama anıtkabir gibi mimarisi özgün olmayan, insanda hiç bir haz uyandırmayan, soğuk ve baştan sona kadar militarizm kokan bir yapıyı sevmek pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şeriat geliyor abd ye çoktan gelmiş. Ben sokakta içki içenlerden çok rahatsız olan biriyim. sokakta içenlerin %80 i neresinden içtiği belli değil. Ne zaman eşimle bu tür yerlerden geçsek huzursuz oluyorum. Dünyanın bir çok yerinde de sokakta elinde bira vs içemezsin. İyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 throine said: Teodor said: binalar gayet sevilir. mesela çok sevdiğim binalar arasında frank lloyd wright'ın fallingwater'ı yer alır. Başka bir bina olabilir ama anıtkabir gibi mimarisi özgün olmayan, insanda hiç bir haz uyandırmayan, soğuk ve baştan sona kadar militarizm kokan bir yapıyı sevmek pek mümkün değil. Deli aggro alacaksın şimdi. Adam adeta tankadin. Thrash aggrosunu çekiyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben seviyorum hiçte militarizm hissetmiyorum tam tersi çok huzurlu bir yer. tandoğan kapısından girersen ağaçların arasından girilir ve güzel bir bahçe tasarımı arasından geçip aslanlı yoldan merkeze doğru gidilir. gidip görmediğin belli. mimari konusunda ise haksızsın her kültür birbirinden etkilenir mimaride. bizim mimarimiz mesela selçuklu, osmanlı karışımıdır türk mimarisi diye bişey yok. o yapıda oradan esinlenilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Trias said: şeriat geliyor abd ye çoktan gelmiş. Ben sokakta içki içenlerden çok rahatsız olan biriyim. sokakta içenlerin %80 i neresinden içtiği belli değil. Ne zaman eşimle bu tür yerlerden geçsek huzursuz oluyorum. Dünyanın bir çok yerinde de sokakta elinde bira vs içemezsin. İyi yapmışlar. Hiç anlatmaya çalışma, anlatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben de istiklal marşını sevmiyorum diyim bari. hakkaten rezil bir marş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 keşke daha çok kitap okusa insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya zevkler renkler aga. akp misal ne zaman alkol dese zam, yasa fln giriyor bize. burda da anıtkabir fln derken reklam mı döşüyorlar lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 senko said: ben de istiklal marşını sevmiyorum diyim bari. hakkaten rezil bir marş ama. başka foruma iltica et abi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 geçen cuma, 5 gün sonra ülkesine temelli dönecek - arkasından da 2 ay sonra benim gideceğim kız arkadaşımla, galata kulesinin ordaki Kiva'ya yemek yemeye doğru yürümeye başladık. Kuleye gelip ortamı görünce direk restoranı salladık. bir kaç bira, iki paket cips alıp karıştık milletin arasına. çingene darbükatörler gay bi elemana çaldı, o da herkesin arasında dolaştı dans ede ede. kimseden aptal "ibne" yorumları duyulmadı. eleman dansını bitirince bir daha çekildi. yanımdaki kızlar, kız arkadaşımla bana viski ikram etti. zaten İstanbul'a aşık olan kız arkadaşım, ben gitmek istemiyorum diye ağlamaya başladı. kız dün gitti. bugün de bu haber geldi. hemen yolladım, rahatlasın. benim neden bu ülkeden gitmek istediğimi anlayamadı bir türlü. belki onun da sevdiği şeyleri bir bir yok edip, üstüne bir de "iti kopuğu" bahane etmeye başlayınca anlar da rahat rahat giderim sonunda bu ülkeden. ufak önlemlerle önüne geçilebilecek, hakkaten dünyanın en güzel şehirlerinden birini herkesin sevmesini sağlayacak küçücük nüansları yok ede ede bir gün patlayacaksınız dönemin yönetenleri ve tebaası. bunun üzerinden trollük yapıp zevk alanlar da, umarım en büyük acıları çekerek ölürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 auhushdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 edit: offf bana ne abi allahın ucube binasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ağlayacağım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 forumda sevmediği şeylerle süper dalga geçtiğini sananların zekası neden hep en düşük oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 throine said: Teodor said: binalar gayet sevilir. mesela çok sevdiğim binalar arasında frank lloyd wright'ın fallingwater'ı yer alır. Başka bir bina olabilir ama anıtkabir gibi mimarisi özgün olmayan, insanda hiç bir haz uyandırmayan, soğuk ve baştan sona kadar militarizm kokan bir yapıyı sevmek pek mümkün değil. ldskgjsgdjklklşk >atatürk gördüm hemen militarizmi faşizmi araya sokuşturmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: Ağlayacağım şimdi :( ağlama meliss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Oski said: geçen cuma, 5 gün sonra ülkesine temelli dönecek - arkasından da 2 ay sonra benim gideceğim kız arkadaşımla, galata kulesinin ordaki Kiva'ya yemek yemeye doğru yürümeye başladık. Kuleye gelip ortamı görünce direk restoranı salladık. bir kaç bira, iki paket cips alıp karıştık milletin arasına. çingene darbükatörler gay bi elemana çaldı, o da herkesin arasında dolaştı dans ede ede. kimseden aptal "ibne" yorumları duyulmadı. eleman dansını bitirince bir daha çekildi. yanımdaki kızlar, kız arkadaşımla bana viski ikram etti. zaten İstanbul'a aşık olan kız arkadaşım, ben gitmek istemiyorum diye ağlamaya başladı. kız dün gitti. bugün de bu haber geldi. hemen yolladım, rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 KIZ http://postimage.org/image/wqg4wvem9/ ULAN BİR RESİM KOYAMADIM AQÜE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Taraftarların korna çalması, havaya sıkması, maç günü gürültü patırtı yapması, sonra ortalığı yakıp yıkması, birbirini öldürmesi, taşkınlık yapması, trafiği felç etmesi nedeniyle futbol yasaklanıyor mu bu ülkede? Bak ne kadar çok neden saydım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Böyle sarhoşlar varsa engellemeleri kötü olmuş, http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2947/bisikletiyle-dereye-dusen-dayi-18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi melih gökçek yasak değil bu ülkede ya siz ne alkolünden bahsediyosunuz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oski çok duygusal şeyler yaşamış gerçekten gözlerim yaşardı okurken ağlamaklı oldum boşluğa daldım bi an yasaklanması için hergece 1 olay olması yeterli fazla bile hatta .Düzgün insan yok demiyoruz ama öküzde çok kendimden biliyorum ben bile çok içip heryer kapandıktan sonra sokağa işediğimi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eskişehir yolunu kapatmış köstebek bide 100.yıla gelcem diye dört döndüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kız senko said: Oski said: geçen cuma, 5 gün sonra ülkesine temelli dönecek - arkasından da 2 ay sonra benim gideceğim kız arkadaşımla, galata kulesinin ordaki Kiva'ya yemek yemeye doğru yürümeye başladık. Kuleye gelip ortamı görünce direk restoranı salladık. bir kaç bira, iki paket cips alıp karıştık milletin arasına. çingene darbükatörler gay bi elemana çaldı, o da herkesin arasında dolaştı dans ede ede. kimseden aptal "ibne" yorumları duyulmadı. eleman dansını bitirince bir daha çekildi. yanımdaki kızlar, kız arkadaşımla bana viski ikram etti. zaten İstanbul'a aşık olan kız arkadaşım, ben gitmek istemiyorum diye ağlamaya başladı. kız dün gitti. bugün de bu haber geldi. hemen yolladım, rahatlasın. sdfas hakkaten öyle olmuş da ne yazaydım başka. olay o şekilde cereyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ben de çok işedim sokağa ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar