BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: it kopuğun sokakta içip sokak köpeği gibi sağa sola işemesi sabaha kadar insanları uyutmaması engelleniyor ne biçim ülke lan burası olay itin köpeğin içip içip aziz milletimizin huzurunu kaçırması değil. olay orada kalacak olsa ne ala! ben de çok memnun olurum. orada yaşayan insanlar için güzel bir haber bu. sorun şu ki bu olay örnek gösterilip "içip içip halkımızın huzurunu bozuyorlar" diye başka yerlerde alakasız şekilde örnek teşkil etmesi açısından argüman niyetine yazılı ve sözlü basında kullanılabilecek olması, belediye başkanlarının bu olaya işaret edebilecek olması. çünkü burası böyle bir memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: yav said: sipeyskeyk dediklerinin elle tutulur bir yanı yok ağzından salyalar saçarak ona buna kızan yobaz amcalara benziyosun sen de bunun gibisin: http://inciswf.com/filmeeeim.swf Abicim atıp tutmuyorum. Ben de gördüm. Bak sana bir hikaye anlatayım. CHP'li İzmir'in CHP'li Karşıyaka'sının Bostanlı semtinde oturuyorum. Bizim sokak en popüler sokaktı zamanında. Publar, restoranlar, karaoke barlar falan filan. 4-5'e kadar açıktı hep. Sürekli kavga çıkıyordu, taşkınlık yapılıyordu. Her gece polis geliyordu sokağa mutlaka. Ben bir genç olarak çok memnundum, sonra CHP'li Karşıyaka belediyesi bir karar aldı. BÜTÜN İÇKİLİ İÇKİSİZ MEKANLAR 12 DE KAPANACAK diye. Bunu AKP yapınca ŞERİYAAAAAAAAAAAAAAT oluyor. CHP'li belediye yapınca mahallenin huzurunu düşünüyolar ne iyiler oluyor. İnsanların yaşadığı yerlerde böyle taşkınlıklara müsade edilmemeli. Gitsin tenha parklarda, boğazda orada burada içsin adam. İçki yasağı savunmuyoruz burada. Salak salak tepkiler vermeyin bir zahmet. buradan mini etekle dolaşmayına gelir bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: yav said: sipeyskeyk dediklerinin elle tutulur bir yanı yok ağzından salyalar saçarak ona buna kızan yobaz amcalara benziyosun sen de bunun gibisin: http://inciswf.com/filmeeeim.swf Abicim atıp tutmuyorum. Ben de gördüm Galata'nın halini, kendi gözlerimle. Bak sana bir hikaye anlatayım. CHP'li İzmir'in CHP'li Karşıyaka'sının Bostanlı semtinde oturuyorum. Bizim sokak en popüler sokaktı zamanında. Publar, restoranlar, karaoke barlar falan filan. 4-5'e kadar açıktı hep. Sürekli kavga çıkıyordu, taşkınlık yapılıyordu. Her gece polis geliyordu sokağa mutlaka. Ben bir genç olarak çok memnundum, sonra CHP'li Karşıyaka belediyesi bir karar aldı. BÜTÜN İÇKİLİ İÇKİSİZ MEKANLAR 12 DE KAPANACAK diye. Bunu AKP yapınca ŞERİYAAAAAAAAAAAAAAT oluyor. CHP'li belediye yapınca mahallenin huzurunu düşünüyolar ne iyiler oluyor. İnsanların yaşadığı yerlerde böyle taşkınlıklara müsade edilmemeli. Gitsin tenha parklarda, boğazda orada burada içsin adam. İçki yasağı savunmuyoruz burada. Salak salak tepkiler vermeyin bir zahmet. abi senin evinin pavyonlu sokagı ile galata bir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şeriattan bahseden kim ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Pavyonla ne alakası var ya. Olay gürültü, taşkınlık, huzursuzluk. Beyniniz almıyor mu? Bilerek mi yapıyorsunuz? Harbi ağır saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yok lan mini etek ve şorta dokunmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 böyle bi yasağın uygulanması için mahkeme kararı gerekmezmi? yerel yönetim bi çırpıda yasak koyabilirmi yoksa emir çook yukarlardan galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yasak yok müdahale defacto belediye oturulacak yerleri kaldırıyor, polis de nöbet tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şehir planlaması diye bir şeyden bahsetmek lazım da şimdi hiç uğraşılmaz gene de az bahsedeyim içkili yerlerin yeri olur meydanında buluşulup takılmalı popüler yerler olur bir de oturulacak yerler olur içkili yerlere veya popüler yerlere yakın oturanlar bunu göz önüne alarak ya rant için ya da işte kötü köşullardan (mesela kerane sokağındaki ev) dolayı daha az kira/bedel verebildiklerinden orda otururlar falan filan ama burdaki muhabbet de bambaşka ya neyse yasakçıların algı kapakçıklarının kapalı olduğunu bildiğimden başka bir şey yazmayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: Pavyonla ne alakası var ya. Olay gürültü, taşkınlık, huzursuzluk. Beyniniz almıyor mu? Bilerek mi yapıyorsunuz? Harbi ağır saçmalıyorsunuz. 3 kişi kavga ediyor diye, bütün hakkı elden almak çok mantıklı. evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bir de chp'li karşıyaka bok yesin faşist izmirin adap bilmeyen krocuklarının yaşadığı bir yer işte abartmaya gerek yok mekanda bile içemiyor adamlar daha nolsun her şey açık sdf karşıyaka'lı olarak bunu da ekleyeyim sipeyskeyk'e speşyıl olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: Pavyonla ne alakası var ya. Olay gürültü, taşkınlık, huzursuzluk. Beyniniz almıyor mu? Bilerek mi yapıyorsunuz? Harbi ağır saçmalıyorsunuz. şöyle alakası var,o sokaktan günde kaç bin tane turist geçiyor,yerleşim yeri yok,galatayı neresi biliyorsun de mi ? gittin daha önce ? taşkınlık yapıldıysa dikersin 2 tane sivil yapanı tutar kulagından götürürsün beyoglu karakolu, izole etmeye ne gerek var orada sokakta türkten çok yabancılar iciyor,egleniyor,şarkı söylüyor,hiç ordaki insanların arasına oturup ictin mi ? kaç tane insan tanımıştır orda birbirini, belki kaç tane dostluk kurulmuştur oturup içerken, ateş sigara isterken, ordaki salak 2 tane esnafın mahalle karısı yaygarası ile orada oturup icecegine gelsin bi biraya 20 lira versin isteyen esnaf şimdi ellerini kavuşturuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: bir de chp'li karşıyaka bok yesin faşist izmirin adap bilmeyen krocuklarının yaşadığı bir yer işte abartmaya gerek yok mekanda bile içemiyor adamlar daha nolsun her şey açık sdf karşıyaka'lı olarak bunu da ekleyeyim sipeyskeyk'e speşyıl olarak izmirli olup da izmire faşist diyorsan gel istanbulda bi 3 ay yaşa kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yasakçılık ile kuralcılık arasındaki ince çizgi. Avrupa'da yaşayanınız varsa söylesin. Avrupa mı daha "yasakçı" Türkiye mi? Örneğin Almanya'da mı uymanız gereken kurallar daha fazla, Türkiye'de mi? Nerede diğer insanların alanına tecavüz daha ağır cezalandırılıyor? Son olarak, neresi daha düzenli, huzurlu? Bir düşünün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 mantıklı kural vardır,bir de mantıksız kural vardır,kurallar kötüdür diyen yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 almanyada parkta icmek serbest bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bir kural kural var ama o baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bizene lan almanyadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Milli gelirle ne alakası var abi? ABİ NELER OLUYOR YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: Yasakçılık ile kuralcılık arasındaki ince çizgi. Avrupa'da yaşayanınız varsa söylesin. Avrupa mı daha "yasakçı" Türkiye mi? Örneğin Almanya'da mı uymanız gereken kurallar daha fazla, Türkiye'de mi? Nerede diğer insanların alanına tecavüz daha ağır cezalandırılıyor? Son olarak, neresi daha düzenli, huzurlu? Bir düşünün bakalım. offf nası bi çarpıtma. orada "hakkı" elden almıyor kural. içki içmek yasak demiyor misal, içki içtikten sonra sağa sola işersen kavga çıkartırsan götünden kan alırım diyor. ama bizde bahane pire, nice yorganlar yakılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 AHAHA öyle güzel tartışıyorsunuz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 editledim genede yazayım. adamlarda sokakta içme kültürü yoktur belki bilemiyorum yani birileri yapmıyor diye bizdemi öyle yapmamız gerekli? zorlama bişeyleri kastırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ha o uygulama uygulanabilecek olsa ben de tercih ederim. Adam gibi oturup içenleri ellemesinler, malları alsınlar götürsünler o daha mantıklı. 100% uygulamayı savunmuyorum. Ama sizin İÇECEKLER TABİ, İŞESİNLER DE, KAVGA DA ETSİNLER KİME NE tavrınıza tepkiliyim. Bunu bir hak olarak görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Başlığın kafasını neden koparttınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 senko said: AHAHA öyle güzel tartışıyorsunuz ki... sen sus lan ttnetci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar