tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya bu appleri sdcard'a nasil yukliycez? android development toolsdan degistirmeyi bile denedim telin prefferred install partitionunu command promptla olmadi oldu da 16 gb bos alan olan sd'e insufficient dedi 6 senedir takoz nokia kullandigim icin hic bi fikrim yok karsima ilk cikan google tutorialini yaptim yani dev toolsla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.app2sd&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 onlari da denedim, move to sd secenegi cikmiyor ya da ben bulamadim bi de 1.3 gblik app'i 20 mb olarak gosterdi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1.3gb app ne appi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 uygulama dosyaları ile beraber .app dosyasını attın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 app dedigim oyunlar ya pardon oyunlar externalda dursun diger widgetlar falan internalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pontipati said: uygulama dosyaları ile beraber .app dosyasını attın mı yani simdi bende com.rockstar.gta3 diye 800 kusur mblink dosya var bunu sdye atarsam sdden mi okuycak telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yoksa silip bastan mi kurucam apk dosyasini da beraberinde sdeye atip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tomkat said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?7,6350585,6350617#msg-6350617 pontipati said: uygulama dosyaları ile beraber .app dosyasını attın mı yani simdi bende com.rockstar.gta3 diye 800 kusur mblink dosya var bunu sdye atarsam sdden mi okuycak telefon direkt olmaz herhalde, mesela ben gameloftun gangsterını atmıştım. ilk mesela sd card da gta3 diye klasör oluşturacaksın. bunlar oyunun dosyalarıdır ses map falan. bunlardan başka bir de gta3.apk gibi bir setup dosyası sd carda atmalısın ki oyunu yükleyebilesin. yani bu apk dosyasını bulmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yani 1-oyunu alicam 2-internal storage'a yukliycem 3-dosyasini bulup sd'ye gecircem 4-sonra apkini da sdye aticam 5-internaldan silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pmdeki site halletti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tomkat said: yani 1-oyunu alicam 2-internal storage'a yukliycem 3-dosyasini bulup sd'ye gecircem 4-sonra apkini da sdye aticam 5-internaldan silicem card reader varsa direkt android/data ya at uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sagol ama apkler, sd data vardi zaten benim sorunum telefonu zorlamak appleri en bastan sd'e otomatik yuklemesi icin yani kolay yoldan halletmek data dosyalariyla ugrasmayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hea o zaman farklı bi sorun bu s3cülere sor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pek bisey bilmiyorum abi android hakkinda ben sandim nokia gibi direk sd'e appleri yukleyebiliyoruz diye manuel yapicaz heralde yuklemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Normal yükle. Sonra: Settings > Apps > App'ını bul ve parmakla > Move to SD card Bu kadar kolay işte. Internal'da tutması gerekenleri tutar, tüm data'yı filan SD karta atar. Hatta App'ını bulurken menü tuşuna basıp sort by size diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 settingsde application manager var orda da 3 tab var downloaded running all app'a tikladigimda force stop uninstall clear data cikiyor move to sd secenegi yok android versionu ile mi alakali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 S3 4 ile gelmiyor mu? Olması lazım yani, tüm ICS'lerde var eğer yoksa Samsungzede oldun derim. Hep diyorum zaten Samsung yazılımdan kaçın diye, kendileri kaldırmışlardır. Cyanogenmod 9 çıkınca onu yükleyip rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Baktım şimdi bir, Samsung mount point'leri değiştirmiş, burada küfür var. Almayın Samsung, donanım çok iyi ama diyorsanız da custom rom yükleyin krallar gibi kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 s3'te datayı sd'ye atma gereği niye duyuyorsunuz? hayvan gibi internal var diye biliyorum. Hız mı problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 baktı şimdi, mümkün değil sanırım samsung rom ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yok abi data dosyasini da apki da sdye attim olmadi yok mu bunun baska yolu s3 icin root falan da yaptim sdk tools bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi öyle elinle taşırsan olmuyorki zaten, app kullanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar