Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç durumlar. nie bakıolar??

driftintosin

Öne çıkan mesajlar

ya yürürken otobüsteyken cafedeyken sürekli insanlarla gözgöze geliorum .. sıksık ta ne bakıon lan bk mu var demek üzereyken kendimi zor tuttum . acaip sinir bozucu bi durum . acaba suratımda bişi mi var die düşünüorum bu sefer yine acaip bi durum oluo . bi kaç arkdaşa sordum bize de oluo bazn dediler.kıllanmaya başladım yvş yvş..
psikolojik bozukluk belirtisi olabilir mi .? gizli paranoya mı başladı acaba??
Sosyal ağlarda paylaş

banada oluyor arada.eger sende adama bakarsan kafayı cevırıyorlar heh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 30 Ekim 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 30 Ekim 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
banada oluyor arada.eger sende adama bakarsan kafayı cevırıyorlar heh

yok ben dikine gidiyorum o ceviricek kafayı inatlaşıyorum bazen memati bakışımdan atıyorum cevirmek zorunda kalıyo kafayı

acıyorum adama =P[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

yok walla foto .. ama görürseniz tabi bakarlar lan sana diyebilirsiniz bu durumda ben kafayı da yiyebilirim..
hayır nie bakarsın ki sen birine .. hadi dorsia gibi olsan neyse. msla cok kaslı birini fln grsen tabi bakarsın pis pis way kıro way die.. ama yok, ööle kendi halinde yürüyen biri olark bu bakışlardan gına geldi..
Sosyal ağlarda paylaş

saçlarm kısa ama küpe war diye bakan tipler yok allahtan izmir de =) yoksa ondan mı bakıyorlar? yok yok ondan degildir.
*!kendini avutur*
hehe.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

bi ara başıma feci bişi gelmişti bunun gibi
Bi sabah kalktım arkın yanına gidecem artık alerji mi oldu ne olduysa gözüm musluk gibi akıyo.Neyse ben çıktım evden otobüs'e bindim paso gözümü siliyom tabe millet tip tip bakıo bu alıo mu die bi de 5 dakka sora fıstık gibi bi kız tam önüme oturmaz mı !Cinnet geçiriyodum.Daha gideceğim yere varmadan inmiştim[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
driftintosin, 30 Ekim 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
ya yürürken otobüsteyken cafedeyken sürekli insanlarla gözgöze geliorum .. sıksık ta ne bakıon lan bk mu var demek üzereyken kendimi zor tuttum . acaip sinir bozucu bi durum . acaba suratımda bişi mi var die düşünüorum bu sefer yine acaip bi durum oluo . bi kaç arkdaşa sordum bize de oluo bazn dediler.kıllanmaya başladım yvş yvş..
psikolojik bozukluk belirtisi olabilir mi .? gizli paranoya mı başladı acaba??

Senin kimseden farkın olmadığını düşünürsek, onların da senin gibi düşündüklerinden böyle olması normaldir.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da bakıyorlar tip tip deli oluyom :D neye bakıyorlar anlasam bide boyum uzunluğunamı küpeleremi saçım dağınıklığına kıyafetim dağınıklıüınamı anlamıyom[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Pati kardeşlerim,
Türk milleti yaradılış itibariyle meraklı olup, bu meraktan gelen en büyük özelliklerinden biri sokakta yolda orada burada önünden geçenleri süzmesidir. Siz bir de inatlaşır bakarsanız, karşınızdaki "Haydaa bir de bana bakıyor, noluyor ulen?" diyerekten size bakmaya ve sorunun cevabını bulmaya çalışacaktır. Bu tür şeyler gayet doğaldır.
Bakınız, yolda yürürken herkesi 10 sn içinde analiz etmeye çalışan teyzeler var, geçen yürürken bunların arkasında kaldım( hem ağır araçlar hem de yolu tıkarlar yürürken bilirsiniz), konuşmaları duyunca iptal oldum arkada. Kimbilir benim için ne dediler.
İyisi mi siz takmayın kafanıza, beyninizi yormayın, Türktür bizdendir bakar.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 30 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
bana da bakıyorlar tip tip deli oluyom :D neye bakıyorlar anlasam bide boyum uzunluğunamı küpeleremi saçım dağınıklığına kıyafetim dağınıklıüınamı anlamıyom

sen gaysn ondan bakıyolar[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...