Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadiköy'e tepeden bakalım.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
Naa, 30 Ekim 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
Ogrenci Fiyati 15m yada 10m

oha! komşu kazıklamış beni.
Balon kadıköy'de rıhtım'da kadıköyün neresinden olursa olsun havaya bakman onu bulmana yardımcı olucaktır.
Son fotoğrafı deşerken çektim.
Cep tel ile değil digit fotoğraf makinası ile.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Havalanınca bizim okuldan da görünüyo havada çakılı sarı bi balon. İlkokul da yaptığımız resimlerdeki güneşe benzetiyorum her gördüğümde =)

Ya benim anlamadığım olay bu balona hiçmi ateş edilmedi? (Türk'üz biz yaparız.) Yada balon havadayken denyonun biri beyliği çekip ateş ederse ne olur? Okadar ufak delik balonu düşürecek kadar etki etmez diye farzedebiliriz ama içindeki helyum ne olacak?

edit: fiyatlara da baktım öğrenci 10 tam 15 milyonmuş.

[Bu mesaj Vodan tarafından 30 Ekim 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 30 Ekim 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
Havalanınca bizim okuldan da görünüyo havada çakılı sarı bi balon. İlkokul da yaptığımız resimlerdeki güneşe benzetiyorum her gördüğümde =)

Ya benim anlamadığım olay bu balona hiçmi biri ateş etmemiş? (Türk'üz biz yaparız.) Yada balon havadayken denyonun biri beyliği çekip ateş ederse ne olur? Okadar ufak delik balonu düşürecek kadar etki etmez diye farzedebiliriz ama içindeki helyum ne olacak?

edit: fiyatlara da baktım öğrenci 10 tam 15 milyonmuş.

[Bu mesaj Vodan tarafından 30 Ekim 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]

herkez psikopatmı vodan senin gibi :D[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıkların mantıklı yani balon birden düşüşe geçmez ama icindeki gazdan dolayı yanar.
olaya şu yönden bakarsak
ya bunu yapıcak şahsiyet sonucunu bilerek yapmaz yada akıllarına gelmemiştir belki forumu okurlarsa yarın falan yaparlar.
düşünsene adam balona ateş ediyor balon yanıyo facia çıkıyor falan sonra adam not bırakıyo pati forumlarında gördüm kendime hakim olamadım yapmak istedim falan hea[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkış 30 milyon kayme. Valla sana öğrenci indirimsiz 20 yaptıysa iyi yapmış. Öbür türlü kazık yemişsin, ama bildiğim kadarıyla (en azından yazın) öğrenci indirimi yapmıyorlardı.
Yukarısı çok güzelmiş, fotoğraf makinası kesin alınmalı diyorlar. Bana da daha çıkmak nasip olmadı, haftasonu inanılmaz kuyruk oluyor.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...