Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Naa, 30 Ekim 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Ogrenci Fiyati 15m yada 10m oha! komşu kazıklamış beni. Balon kadıköy'de rıhtım'da kadıköyün neresinden olursa olsun havaya bakman onu bulmana yardımcı olucaktır. Son fotoğrafı deşerken çektim. Cep tel ile değil digit fotoğraf makinası ile.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Git parani geri al bence :) Senden tam almıstır belki?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 30 Ekim 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 öhm başka foto varmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Manzara Çok güzelmiş gerçekten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Dost kazığı hoş olur.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Gerçekten güzel fotoğraflar. Bir ara bende binmek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı:) dijitaj fotoğraf makinası alınca binerim belki:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Değer değer 20m falan ne ki.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Havalanınca bizim okuldan da görünüyo havada çakılı sarı bi balon. İlkokul da yaptığımız resimlerdeki güneşe benzetiyorum her gördüğümde =) Ya benim anlamadığım olay bu balona hiçmi ateş edilmedi? (Türk'üz biz yaparız.) Yada balon havadayken denyonun biri beyliği çekip ateş ederse ne olur? Okadar ufak delik balonu düşürecek kadar etki etmez diye farzedebiliriz ama içindeki helyum ne olacak? edit: fiyatlara da baktım öğrenci 10 tam 15 milyonmuş. [Bu mesaj Vodan tarafından 30 Ekim 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Vodan, 30 Ekim 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Havalanınca bizim okuldan da görünüyo havada çakılı sarı bi balon. İlkokul da yaptığımız resimlerdeki güneşe benzetiyorum her gördüğümde =) Ya benim anlamadığım olay bu balona hiçmi biri ateş etmemiş? (Türk'üz biz yaparız.) Yada balon havadayken denyonun biri beyliği çekip ateş ederse ne olur? Okadar ufak delik balonu düşürecek kadar etki etmez diye farzedebiliriz ama içindeki helyum ne olacak? edit: fiyatlara da baktım öğrenci 10 tam 15 milyonmuş. [Bu mesaj Vodan tarafından 30 Ekim 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] herkez psikopatmı vodan senin gibi :D[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Kendime denyo diyecek kadarda değil lol :p Cidden geçen arkadaşla aynı muhabbeti yaptıkta bir sonuca varamadan değişmiş konu şimdi yeri gelince aklıma geliverdi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yazdıkların mantıklı yani balon birden düşüşe geçmez ama icindeki gazdan dolayı yanar. olaya şu yönden bakarsak ya bunu yapıcak şahsiyet sonucunu bilerek yapmaz yada akıllarına gelmemiştir belki forumu okurlarsa yarın falan yaparlar. düşünsene adam balona ateş ediyor balon yanıyo facia çıkıyor falan sonra adam not bırakıyo pati forumlarında gördüm kendime hakim olamadım yapmak istedim falan hea[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 fotoraflar cok saglam, feci kaliteli... foto makinesi nedir? (Pek anlamam ama.. :P)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 canon[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu arada 15 ten fazla olması lazım ya fiyatının[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Fiyatlarında geçtiği Vatan gazetesi haberi linki Haber tarihi Ağustos ayı. Sıfır enflasyon olduğu falan iddia ediliyorsa bu fiyatta büyük bi değişme yoktur hatrın için 17.5 e 12.5 diyelim =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İşte üniversite gazı veren bir manzara daha.Abi bu şehre gelmem lazım başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Cennet Cennet[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bursada okuyorum istanbuldan sonra baya kötü geliyor bursa :) bi gazda ben vereyim dedim.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Çıkış 30 milyon kayme. Valla sana öğrenci indirimsiz 20 yaptıysa iyi yapmış. Öbür türlü kazık yemişsin, ama bildiğim kadarıyla (en azından yazın) öğrenci indirimi yapmıyorlardı. Yukarısı çok güzelmiş, fotoğraf makinası kesin alınmalı diyorlar. Bana da daha çıkmak nasip olmadı, haftasonu inanılmaz kuyruk oluyor.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben kazık yedim biliyorum komşu kazığı.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu alet baya yukarı çıkıyomuş bee... aşağıdan balıdığında bu kadar yükseğe çıktığı anlaşılmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar