sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Dun leffe sari ictim, bu kadar kotu bira olamaz hakkaten, Turk birasi > Avrupa birasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 senko said: yep joni walker tam viski fakiri viskisi ardbeg varken hele abi 2500€'ya satılan blue label biliyorum ardbeg ne ayrıca şişeye bak sızma zeytinyağı alıyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 herkes biraları zulalasın galataya gidiyoruz en fazla karakola götürür ifade alırlar kimler geliyo bakalım? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 The john walker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sleepingdeath said: Dun leffe sari ictim, bu kadar kotu bira olamaz hakkaten, Turk birasi > Avrupa birasi oğlum bak git:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sleepingdeath said: Dun leffe sari ictim, bu kadar kotu bira olamaz hakkaten, Turk birasi > Avrupa birasi yuhha! LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu kadar sevdiginizi bilsem size gonderirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yolla bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 leffe ve stella. ama fıçı hali şişelenmişinden çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 leffe'yi sevmemek normal aslinda. belcika biralarinin cogu bol aromali ve tatli oluyo, cok alisildik degil tr icin. belcika yerine alman biralarini ithal etseler daha iyi satar o acidan bence. ama leffe kotu demek, hele de efesle tuborgla karsilastiriyosak, yazik gunah. etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 zegnanin bbq partisine gelin 1 koli leffe getireyim isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 son 2-3 haftadır nereden bira almaya kalksam abi rus birası geldi, çok güzel.. denemek istermisin falan diyorlar. Güzel kar bırakıyor herhalde :) yok diyorum, bizim biralar güzel. hiç bulaşmadım. içten içe de merak ediyorum tadını ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 mokoko said: liberal said: budweiser 1 numara daimi. forumun %90'ı sidik içiyor haberiniz yok. beck's de gayet güzel akıp giden bir bira ama bardakda içmesi hoş değil. anca cam şişe kurtarıyor. bud direk fakir amerikalı birası ya. skol'dan farkı yok. sırf adı var. olm ben avrupa'da budweiser içtim 2 sene boyunca, daha da iyisini görmedim. Amerika'daki farklı olabilir onu kastedmiyorum zaten. sidik icseniz farkında olmayacaksınız lan bi de bira yorumluyorsunuz. YAZIK YAZIK. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Leffe'nin blonde olanı da esmer olanı gibi şekerli mi tadı? Öyleyse hiç denemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yazın Hoegaarden! kimse dememiş. OHH MİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tadli balik yagi gibi kokusu var diyecem linc edilecem demeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ilk defa bugün gördüm, şu anda içiyorum. efes unfiltered gayet güzel. epeydir özlem duyduğumuz sert, erkek birası kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben burada aliyorum efes, fakat ya ben tadini unuttum ya da export versiyonu diye (ustunde yazio), tadi farkli geliyo. yine guzel seviyorum buradaki bi cok biradan iyi, ama alisik oldugum tad gelmiyo. gerci iki kati fiyati kasasi 60 dolar di saniyorum dogru hatirliyosam. edit: 80 de olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Deathblade said: iyice ergen forumu oldunuz. birde bomonti içenler çayına ince belli bardakta 5 şeker atsın, efes içenlerde vedat milor'a görünmesin. kib bye. dostum, bomonti'de efes gibi glukoz şurubu yok ki. sanırım bomonti'yi efes ile karıştırdın. efes o kadar zorlandı ki tuborg'un 100% malt bira vurgusundan, bomonti'yi kaşla göz arasında alıp sürdü ileriye çünkü bu saatten sonra efes'in glukoz şuruplu halinden vazgeçemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yav said: Valla ben ilk bira icmeye basladigim vakit efesin o baskin yillariydi ama gene modayi umursamayip ayikmistim tuborg'un daha iyi oldugunu. Sonradan efes gene de daha bir bozdu ama eskisen boyle degildi ya siz bilmiyosunuz bence pek. Ficilari iyi oluyor ama gene de barlarda falan nispeten. arkadaşlar, yanlış olmasın, tuborg gold ayrı, bu senin dediğin zaman ki tuborg farklı. tuborg gold çok iyi bira ama o eski tuborg çok kötü biraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bomontinin tadı şekerli. Birde birada şeker var, fermantasyona uğruyor. Edit : Şeker diyince küp şeker değil tabi. Edit2 : Hasan 2 Salak Osman 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ama şeker yok birada ve ağız tadı farklı bir şey tabi ama aksine ben efes'i geçen mecburen içtim ve şerbet içmiş gibi hissettim kendimi,"yahu yıllarca bunu nasıl içmişim?" dedim. şimdi bomonti içtiğimde ağzımda biranın vermesi gereken tatlı ekşimsi tad oluyor. ama saygı duyarım,sana şekerli geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Deathblade said: Bomontinin tadı şekerli. Birde birada şeker var, fermantasyona uğruyor. Edit : Şeker diyince küp şeker değil tabi. Edit2 : Hasan 2 Salak Osman 4 birada şeker olmamalı, varsa ki bu işte bu efes'in yaptığı gibi glukoz türevi maddelerle oluyor-insanların biranın tadına değil biradaki glukoz türevlerine bağlanmasını sağlıyor. ayrıca...canım, fermantasyon alkolleşme reaksiyonudur, şekerleşme reaksiyonu değildir. h2so4'te sülfirik asittir, şeker ile ilgisi yoktur(yav bunu cidden mi yazdın,anlamadım :S). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 said: ....Son aşamada ise şerbetçiotu katılır. Şerbetçiotunda 200’den fazla aromatik kokunun bileşimi vardır. Sıra, bira mayasının eklenmesiyle elde edilen, şekerleri alkole ve karbonik gaza dönüştüren fermantasyon işlemindedir.... Küp şeker değil, dedim yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cetoritto said: yav said: Valla ben ilk bira icmeye basladigim vakit efesin o baskin yillariydi ama gene modayi umursamayip ayikmistim tuborg'un daha iyi oldugunu. Sonradan efes gene de daha bir bozdu ama eskisen boyle degildi ya siz bilmiyosunuz bence pek. Ficilari iyi oluyor ama gene de barlarda falan nispeten. arkadaşlar, yanlış olmasın, tuborg gold ayrı, bu senin dediğin zaman ki tuborg farklı. tuborg gold çok iyi bira ama o eski tuborg çok kötü biraydı. abi ben o kadar yaşlı değilim ben bira içmeye başladığımda tuborg'un yeşili vardı bir de yine kahverengi şişesi vardı işte gayet iyiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar