BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://www.beerandmicrobrews.com/erdinger1.jpg Türkiyede olmadığından göbekli Efes. Bu yeni çıkan bebelerin AMA ŞEKERSİZ YEEEEE TUBORG 100% MALT YEAAAAA diye tiri viri yapmalarınada hastayım. Yıllardır bira bu kapağın altında lan. http://lh3.ggpht.com/-81kO721xlDk/Sq72R4_VgyI/AAAAAAAADhc/k7clgfupnTs/IMG_0065.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dayanamadım açtım bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 liberal said: budweiser 1 numara daimi. forumun %90'ı sidik içiyor haberiniz yok. beck's de gayet güzel akıp giden bir bira ama bardakda içmesi hoş değil. anca cam şişe kurtarıyor. bud direk fakir amerikalı birası ya. skol'dan farkı yok. sırf adı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 selam, miller diyenleri ayıklamaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vekt0r Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kendin pişir kendin ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bomonti > Tuborg Gold > Efes bud ve heineken ictim bud'un tadini begenmedim, heineken iyiydi ancak fiyati yukaridaki biralarin 1.5 kati nerdeyse gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 GreenPeace77 said: Beck's Beck's Beck's... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Tuborg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aquila said: brooklyn lager budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 HellHound said: 6. sayfada bira'dan yeni yeni bahsedilmeye baslanmis. gec olsun guc olmasin. Firsati olan Kwak denesin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aquila said: brooklyn lager ilk bunu icip sonra tuborg golda gecer oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kafa için astra tad için leffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 burda tuborg nasıl efesi geçiyor anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 anlamıyosun işte biradan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 haklısın rakı varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 moriQ said: burda tuborg nasıl efesi geçiyor anlam veremiyorum. TUBORG HİPSTER BİRASI ya efeste seker var ondan içemşyorumm yeeeaaa dişye aglıyo bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BonePART said: Türkiyede olmadığından göbekli Efes. Bu yeni çıkan bebelerin AMA ŞEKERSİZ YEEEEE TUBORG 100% MALT YEAAAAA diye tiri viri yapmalarınada hastayım. Yıllardır bira bu kapağın altında lan. haha şu olay işte ya lise yıllarımdan beri "dostum efes ya" "nefes alma efes al" tadında çılgın gibi bira içiyoruz efesin hastasıyız diye geçinirdi herkes. son 2-3 senedir bi böyle ya bu efes şekerli resmen tatlı anlamıyorum neyini seviyosunuz tribi başladı gitti. naptılar da bir anda böyle kötü bir ünü oldu yılların efesinin ben anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Abi komik olan adamlar aynı birayı uretiyo sanki dun seker yoktu bugun var gibi davranıyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 HellHound said: bardak cok tatliymis ya Aynisini bulabilir miyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BonePART said: Abi komik olan adamlar aynı birayı uretiyo sanki dun seker yoktu bugun var gibi davranıyo herkes. harbi bunu anlamiyorum ayni bira adamlar sanki sonradan koymus gibi davraniyor genclik. ha ben bomonti yi tercih ediyorum o ayri muhabbeti daha guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Valla ben ilk bira icmeye basladigim vakit efesin o baskin yillariydi ama gene modayi umursamayip ayikmistim tuborg'un daha iyi oldugunu. Sonradan efes gene de daha bir bozdu ama eskisen boyle degildi ya siz bilmiyosunuz bence pek. Ficilari iyi oluyor ama gene de barlarda falan nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://banubarlas.com/en/UPLOAD/Portfolyo/tuborg/gold/tuborg-gold-02.jpg ya ben bunla tanıştım daha eveli gün buz gibiyken ne tatlı ne akıcı ne güzel anlatamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tuborg daha iyi demiyoki millet tuborg %100 malt diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İyi olma sebebi o olabilir cunku tuborg pr, reklam isini cok iyi yapti son yillarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 efes içeriği 2008de değiştirmedi mi? değiştirdi. e yaygara neden? değişiklik sevilmemiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar