aramil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8270 şunu almayı düşünüyorum ama ekran kartı düşündürücü. Fiyat/performans olarak güzel görünüyor ama emin olamıyorum bir türlü. Alternatif önerebileceğiniz birşey var mı bu cihaza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 The NVIDIA GeForce GT 635M is a fast middle class graphics card for laptops and is essentially a renamed GeForce GT 555M. GT 635M fena görünmüyor. Tabi über hiper birsey istiyorsan ona görede fiyat uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu kadar para vermeyi göze aldığını düşünerek oyun oynamayı planladığını düşünüyorum, oyun performansı için GT serisini önermem. GTX varken, GT almanın hiçbir mantığı yok aralarında saçma sapan fark var. 200-300 TL daha verip monster'dan GTX660 benzeri konfigli laptop alabilirsin. www.monsternotebook.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 evet oyunda oynuyorum arada, monster'ı unutmuşum gerçekten :S inceleyim bi onları da. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sadece arada sırada oynuyorsan benim tavsiyem laptop'a 2bin tl üzeri para yatırmamandır. 1.2-1.5 bin tl arasında gayet yüksek performansa sahip laptop alabilirsin. arada sırada oyun oynayan biri için 2500-2700 tl laptopa yatırmak biraz israf oluyor şahsı düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yazılım ve render için de kullanacağım ayrıyetten. oyun hep oynadım kendimi bildim bileli, commander keen'den diablo3'e kadar :D aynı fiyat, daha iyi konfigürasyon. işletim sistemi linux gerçi oradan kazanıyor gibi sanki. bunda karar kıldım :D http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL512.html?srt=UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 eğer imkanın varsa http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX660M-MONSTER®-Q61MS-16F32.html öneririm, GT serisi kart almak yerine GTX almış olursun. performans göz önünde bulundurulunca fiyat farkı devede kulak kalıyor. bende aynı veya benzeri bir cihaz alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 elektronik ne alsam başıma geliyor bu 100-200 diye diye tepeye kadar çıkmazsam iyi :D Q61MS-16F32 de çok iyi, inceledim. gittim geldim ama limit 2k demiştim artırdım, daha da çıkmam gibi ama aklımın ucunda. world karta da taksit seçenekleri iyiymiş. az daha kafa yorayım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar