Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 garip bi sorun yaşıyorum daha önce hiçbi modemde yaşamadım bunu 192.168.1.1 ile modemin arayüzüne giriyorum, şifre filan her şey tamam yalnız hiçbir ayar vs gözükmüyor, yalnızca status sekmesi var ki zaten sayfaya da ilk olarak o geliyor. wireless şifresini değiştirmek istiyorum mesela ama status'ten başka tıklanıcak bi yer bile yok. help'e giriyorum, gayet anlatmış "şuraya basınca şu menü çıkar" filan diye ama öyle bişey gözükmüyor sayfada. nasıl bi sorun lan bu tövbe tövbe cin çarpmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kapat ac browser degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 firefoxtaydım, chrome denedim o da yemedi internet explorer da yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 screenshoti var mi ustundeki yazilim nanay olmus gibime geldi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Girdiğin kullanıcı adı user tanımlanmıştır zyxelde vardı öyle bir olay.Userda statusden başka bir halt göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 önceden kayıtlı şifreylemi giriyosun yazıyo musun? kayıtlı girersen öyle yapıyor manuel girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 reset at.. hallet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 wep 10 wpalar 20den kırarım komşudan gir kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Oha nasıl kırıyorsun anlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ad3m said: Girdiğin kullanıcı adı user tanımlanmıştır zyxelde vardı öyle bir olay.Userda statusden başka bir halt göremiyor. Luriel said: önceden kayıtlı şifreylemi giriyosun yazıyo musun? kayıtlı girersen öyle yapıyor manuel girmen lazım. aynen öyle yapıyodum sdf dasaaa said: reset at.. hallet işte şimdi de bunu yapıcam bulamıyorum şifre mifre bi bok tutmuyo kıl oldum LAN LAAAN ALLAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar