yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=cotard+sendromu hastanin kendisi ve dis dunyanin varligini yadsidigi az rastlanir bi sendrom cotard sendromu yaşayan biri tarafından kendisinin ölü olduğu iddiasıdır. cotard’ı olanlar sıklıkla kendilerinin ve dünyanın varlığından şüphe duyarlar. said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=capgras+sendromu kisinin sevdiklerinden bazilarinin aslinda dusmani olan diger bir yabancinin farkli tezahurleri olduguna inanmasiyla karakterize psikotik bozukuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gerçekten şizofren olan birini tanıyodum, çok farklı kafalar. hani ekrandan çok uzak geliyo ama gerçekte görünce vay anasını diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 konusu açıldı madem mahallede bir teyze var kızıda spiker hatta neyse gece yarısı sokağa çıkıp emrediyorum öldür onları diye bağırıyor hadi teyze gir evine filan deyincede hadi gel ayşe gidelim diyor sanki yanında biri varmış gibi onun elini tutuyo.nan insan bir garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 beyin enteresan bi konsept ya. bir kimyasal madde eksik olunca bile yaninda ayse var zannedebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yanında kimsenin göremediği bi ayşe olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ateistleri konuya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 doğurduğuna inanıyorsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya ben hep şeyi merak etmişimdir şizofrenlerin gördükleri şeyler gerçekten oluyorsa ama biz göremiyorsak. eksiklik bizdeyse ya? ya öyleyse?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ginaly çok güzel açıklamışsın abi ağzına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 İyice savsakladın bu işleri Ginaly. Eskiden grafikler falan hazırlardın :( Ne güzel günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uzuvlarını kesip atma isteği hastalığı var bide, kolunu bacağını flan böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fazlalık olduğunu falan mı düşünüyor o kafadaki insan neden kessin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 insanlar kafasındakileri kesiyor ki buna saç traşı, sakal traşı falan diyoruz. kol traşı neden olmasın o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Norak said: uzuvlarını kesip atma isteği hastalığı var bide, kolunu bacağını flan böle Baltaların sırrı açığa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kılıç da alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Norak said: uzuvlarını kesip atma isteği hastalığı var bide, kolunu bacağını flan böle vücud bütünlüğüne ilişkin kişilik bozukluğu onun adı. Hasta, vücudunun herhangi bir organının aslında orada olmadığını zannediyor. Nedeniyse beyninde o organın olduğunun kodlanmamış olması. Bu hastalar hiçbir işlev bozukluğu olmadığı halde bu organlarını kesip atmadıkları sürece iflah olamıyorlar. Eninde sonunda kesiyorlar. NatGeoda izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 beyler devam edin böyle ekstrem psikolojik durumlardan bahsetmeye acayip tatmin oluyorum bu sayede şükrediyorum kendimi seviyorum mutlu oluyorum hadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 paspatur said: Norak said: uzuvlarını kesip atma isteği hastalığı var bide, kolunu bacağını flan böle vücud bütünlüğüne ilişkin kişilik bozukluğu onun adı. Hasta, vücudunun herhangi bir organının aslında orada olmadığını zannediyor. Nedeniyse beyninde o organın olduğunun kodlanmamış olması. Bu hastalar hiçbir işlev bozukluğu olmadığı halde bu organlarını kesip atmadıkları sürece iflah olamıyorlar. Eninde sonunda kesiyorlar. NatGeoda izlemiştim Çok korkunçmuş ; ilk kez duyuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 capgras çok iyiymiş be her şey bana biraz garip görünmeye başlıyor, biraz yapay gibi mesela. kimi zaman, etrafımdaki hiçbir şeyin gerçek olmadığı duygusuna kapılıyorum. sanki her şey bir sahne ve herkes bir rol oynuyor. kime gerçekten güvenebilirim? sonunda cesaretimi toplayıp bu durumdan karıma söz ettim. bana garip bir şekilde baktı ve bir doktora görünmem gerektiğini söyledi. bu davranış pek onun yapacağı şey değil. aslında, kulağa delice geliyor biliyorum ama, gitgide daha sıklıkla, bu kadını gerçekten tanıyıp tanımadığımı düşünmeye başladım. son zamanlarda çok sinirli ve rahatsız görünüyor; eskiden hiç böyle değildi. aslında tam olarak neyin değiştiğini söyleyemiyorum ama bütün bu ufak tefek değişiklikler, bana bazan onun aslında benim karım olmadığını düşündürüyor. evlendiğimiz sıralarda çekilmiş eski bir takım fotograflarla, yakın zamanlarda çekilmiş olanları karşılaştırdığınızda, bu değişikliklerden bazılarını gerçekten görebilirsiniz. parmak izlerini karşılaştırmak bir şeyleri kanıtlayabilir mi diye merak ediyorum. gece okuduydum bunu kitaptan alıntı gibi lan çok iyi. yoksa alıntı mı acaba hakkaten? kim bilir? hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://static.desktopnexus.com/thumbnails/976132-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar