cometti Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 İzmir Bornova Mevlana Mahallesindeki eşyalarımı ağustosta evi boşaltmam nedeniyle satılığa çıkarıyorum. Eşyalarımı yüksek lisansa başladığımda edindim yalnızca 2 yıl aralıklı olarak kullandım. Eşyalarım bir baza, bir yatak, dolap, kitaplık, açılır kapanır masa, perde, güneşlik, yemek masası, 4 adet sandalye, çamaşır sermek için aç-ser, ocaktır. Ben sıfır aldım. Çok temiz ve yeniye çok yakındır. Kesinlikle rahat edersiniz tavsiye ederim. bU SİTEYE ÇOK SIK GİREMEDİĞİM İÇİN BANA ULAŞMAK İSTEYENLER [email protected] dan ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Hem balonu var post sayisi 1 hemde cok sik giremedigim icin diyor almayin deyyusdan esya fln. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bedava versen gelmem mevlana mahallesine asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tertemiz denildiğinde benim aklıma hep eşyaların içine sıçılmış gibi geliyor yalnız. yatak için özellikle blacklight kullanmadan almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahaha üzerinde sevişmediğne yemin edermisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2 yıl kullanılmış: "yeniye çok yakın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 said: aç-ser bunun ismini öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ilik gibi eşyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi ne pis trolleriz biz gece yatınca nasıl uyuyabiliyorsunuz ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uyuyamıyosan yatak var bak arkadaşta dasaaa yanına da açıp-serersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Şu mailden ulaşan oldu mu acaba? Çok merak ettim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 stalkerlar gorunmedi daha piyasada. coktan fotograf paylasılırdı halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 its a trap.. http://2.bp.blogspot.com/-F22km8hslYA/TwIQJxUoIUI/AAAAAAAACLo/bVqvM9ggAjc/s1600/icebath.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Norak said: its a trap.. http://2.bp.blogspot.com/-F22km8hslYA/TwIQJxUoIUI/AAAAAAAACLo/bVqvM9ggAjc/s1600/icebath.jpg asdfasf o üstteki ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kancalı musluk? vücudu ona tutturcanki baygınken kayıp bogulmasın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 candan akırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fin said: bedava versen gelmem mevlana mahallesine asdfds AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar