Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: o değil de bu haber başlıklarını okuduğunda sıfır tepki veren insanlar var mı benim gibi Ben de varım. Önceleri çok sinirleniyodum ama artık geçti, alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Koreanboy said: throine said: Koreanboy said: kuzey koreye dogru bir gidisat var gibi gidilmişti. siZe olu taklidi yapiyorum sayin throine(*x_x*) buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hristiyan mezarı açmış bize. müslüman değiliz tabi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Marty said: oncekendimi said: toggie said: feto hangi dine inanıyor? para ve bekarlik? din kardesiymisiz hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar