deady Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 throine said: eleştirilecek yanını eleştiririm, gerektiğinde tebrik de ederim. normal olan da bu zaten. tabi "istemezükçülere" ve yapılan her şeye bok atan kitleye bu durum anormal gelebilir. demokratik sistem içinde evrensel standartlarda muhalefet anlayışından yoksunlar ne de olsa. Sevgili evrensel demokrat Bikerede fetoyu eleştir inanayım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yavaş yavaş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 deady said: Sevgili evrensel demokrat Bikerede fetoyu eleştir inanayım sana :D feto seçilmiş bir siyasi lider midir? hayır. inandığı dine mensup muyum? hayır. tam olarak hangi malzemeye dayanarak neyi eleştirmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 feto hangi dine inanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 toggie said: feto hangi dine inanıyor? para ve bekarlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 cokkomik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oncekendimi said: toggie said: feto hangi dine inanıyor? para ve bekarlik? din kardesiymisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ulusal yayınlar da, gündüz kuşağında ne zaman grup, hardcore, mature sex yayınlanır... hatta kadın programların da toplu şekilde konuklarında katıldığı sex alemleri çekilir canlı yayında orgy olur ben ozaman ulusal yayınları izlerim. -evet elvan hanımın talibi köse bey soyunuyor. -elvan hanım'a iki posta kayan köse bey kanının ısınmadığını söyledi... istemiyormuş! adamın hakimiyeti var kontrol mekanizmasını yetersiz bulduğu için kendine has bir kontrol mekanizması yarattırmış gayette normal. umudum istediğim tarzda yayınların önünü açar bizde canlı kanlı izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Atatürkvari hareketler denmiş ehah. Nasıl batıyorsa 100 senedir. Ne Atatürk'ü? Yayın, kürtaj falan yasaklarıyla köpekler gibi demokratikleştik hatta Amerika'nın girdiği Irak'a döndük. Helal olsun be! Geçen tuvalete gittim, üzerinize afiyet iki kilo Türkiye demokrasisi sıçmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tam junior Ahmet Altan olmuş adam. Ahmet Altan'da eleştirel gözüküp köşe yazılarında konuyu bir anda kemalizme falan getirir. Kliması bozulur yazın bunalır kemalizme saydırmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 throine said: feto seçilmiş bir siyasi lider midir? hayır. inandığı dine mensup muyum? hayır. tam olarak hangi malzemeye dayanarak neyi eleştirmeliyim? hımm Müslüman değil ,Cemmmati yok ,Atatürkü sevmiyo ,tayyip eleştiriyo ,Akp li değil ,Amerikayı sevmiyo ,ne kaldıki başka nesin abicim sen ? o zaman yukarıda saydığım konularla ilgili bir yazı yazıldığında neden sen ilk atlıyosun yeni gelin gibi. Anladım o zaman sen her konuya osuruktan muhalefetsin ,laf olsun beri gelsin bişiler yazda ne olursa hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deady katılıyorum feto denen herif amerikaya ağzına geleni söylerken nasıl olduysa kendisini ny'ta buldu. şimdi de ordan cemaati yönetiyor. atatürkvari demeyi geçtim atatürk gibi bir insanın adını ağza alırken bile insan dikkat etmeli diye düşünüyorum. ben ermeni asıllı türk vatandaşıyım eğer ben bunu hissediyorsam her türk evladı hissetmelidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deady said: hımm Müslüman değil ,Cemmmati yok ,Atatürkü sevmiyo ,tayyip eleştiriyo ,Akp li değil ,Amerikayı sevmiyo , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 impulse 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yakışır padişah bozuntusuna da... Bu haber baya eski, why necro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 beyler sakin olun danıştay denetliyomuş bişey olmaz http://rlv.zcache.co.uk/pfftch_laughing_rage_face_comic_meme_poster-rb857504fcdd34b2788cb22824f774204_jih_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o değil de bu haber başlıklarını okuduğunda sıfır tepki veren insanlar var mı benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben http://forum.paticik.com/read.php?13,6342011,6344419#msg-6344419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 naptılar bize dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hepiniz sistemin istediği bireyler haline geldiniz!! suratınıza tükürmek isterdim, ama ondan da ne anlarsınız ki siz?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kuzey koreye dogru bir gidisat var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Koreanboy said: kuzey koreye dogru bir gidisat var gibi gidilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 throine yem atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 padişahım çok yaşa...padişahım çok yaşa...padişahım çok yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 throine said: Koreanboy said: kuzey koreye dogru bir gidisat var gibi gidilmişti. siZe olu taklidi yapiyorum sayin throine(*x_x*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar