Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 EU/US Gold - 1M = 4.5TL


_Marlon_

Öne çıkan mesajlar

Herkese Selam,

US ve Europe serverlarında yüksek miktar gold stoğum var. 1 milyonu 4.5 tl'den satıyorum. Ödeme paypal, havale ya da büyük miktarlar için (100m+) elden istanbul beşiktaş/taksim civarında olabilir.

Tek şartım bir kerede minimum 10m satıyorum. Bir önceki konu başlığımda benden alanların referanslarını görebilirsiniz. Başlık değiştiremediğim için yeni konu açtım.

İlgilenenler Marlon#2671 ekleyebilirler.

Herkese bol şans, iyi oyunlar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hayır, bot ya da çinlilerden alma gibi bir durum söz konusu değil. Tüm goldu AH'den al-sat yaparak biriktiriyorum. Gold alacak olanların banden korkmalarına gerek yok.

Gold fiyatlarının düşmesi bana çok yarıyor aslında. Umarım 0.5tlye düşer :) Botla farm edenler gold fiyatı düştükçe bu işten çıkmak zorunda kalacaklar çünkü saat başına topladıkları gold aynı kalıyor, ettikleri kar devamlı düşüyor. Oysa AHciler 1e alıp 5e satacaklarına 5e alıp 25e satıyorlar, saatlik kar değişmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli ah farmlaman lazım fiyatlarda aşırı değişken çünkü.
Birde rmah buyerlarının mallığı var, aha bu rmahta 20 euroya gidiyo 10m den koyayım o zaman diyosun satılmıyor goldda, goldda başka itemi 1m koyuyosun satılmıyor günlerce , rmaha diyosun iteliyim 7-8 eurodan hop gidiyo falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...