_Marlon_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Herkese Selam, US ve Europe serverlarında yüksek miktar gold stoğum var. 1 milyonu 4.5 tl'den satıyorum. Ödeme paypal, havale ya da büyük miktarlar için (100m+) elden istanbul beşiktaş/taksim civarında olabilir. Tek şartım bir kerede minimum 10m satıyorum. Bir önceki konu başlığımda benden alanların referanslarını görebilirsiniz. Başlık değiştiremediğim için yeni konu açtım. İlgilenenler Marlon#2671 ekleyebilirler. Herkese bol şans, iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bize de öğret gold farmı sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Daha ucuza alıyordur farmerlardan, yada bot kullanıyordur gold find giyip -yapan arkadaşlarım var- İyi satışlar fiyatlar düşüyor çıkar elden yüksek stoğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Marlon_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Yok hayır, bot ya da çinlilerden alma gibi bir durum söz konusu değil. Tüm goldu AH'den al-sat yaparak biriktiriyorum. Gold alacak olanların banden korkmalarına gerek yok. Gold fiyatlarının düşmesi bana çok yarıyor aslında. Umarım 0.5tlye düşer :) Botla farm edenler gold fiyatı düştükçe bu işten çıkmak zorunda kalacaklar çünkü saat başına topladıkları gold aynı kalıyor, ettikleri kar devamlı düşüyor. Oysa AHciler 1e alıp 5e satacaklarına 5e alıp 25e satıyorlar, saatlik kar değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 AH dede para var tabiki sabırlı olup sermayen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Şu ah işini bi öğrensem.Neyin ne kadar edeceğini falan filan.Kim bilir kaç m lik şey sattım ben işe yaramaz bu diye :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sürekli ah farmlaman lazım fiyatlarda aşırı değişken çünkü. Birde rmah buyerlarının mallığı var, aha bu rmahta 20 euroya gidiyo 10m den koyayım o zaman diyosun satılmıyor goldda, goldda başka itemi 1m koyuyosun satılmıyor günlerce , rmaha diyosun iteliyim 7-8 eurodan hop gidiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Marlon_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fiyat 1M=4TL olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2 liraya az kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Us da 11 lira 1m belki dahada pahalı eu bitirildi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Eu oyuncusu cok cakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 US deki alicilar cok ilginc adam internete Diablo goldumu al kanser ilaclarima ve tedavime destek ol diye acitasyon yapiyor bille 1 verecegine 3 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sanalsaray 3,9 yapmıııııııı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şimdi baktım sanal saraya 1m 4.30 a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sıkıntı yok stokları azalınca fiyatları yükseltir böyle siteler. Bot farmerlar gold satınca yine düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 gold dupe ile yapıyorlar büyük ihtimalle bu sınırsız stoğu. bir çoğu gelecek hafta banlanacak ikinci ban dalgasında. athene bile banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Athene hala oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar