sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-muhendis-bayandan-kazasiz-52-000-km-de-kum-rengi-91685749/detay/ Araba bu, Temmuz sonuna kadar araba lazım o yüzden fiyatı biraz yüksek çıktık. Pazarlık payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bayandan araba alcak olanlar direk şanzıman yaptırmaya hazır olsun :) İyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Muhendis bayandan ne abi ;) Bir de benzinli icin yuksek olmus fiyat hakikaten. Dizel olsa ciddi ciddi dusunurdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Dediğim gibi, temmuz sonuna kadar lazım o yüzden yüksek çıktık. Tekliflere açığız - temmuz sonu teslim koşulu geçerli ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 2 hafta önce aynı kasa dizel c3 pert etmiş biri olarak dizel olsa bende düşünürdüm tertemiz duruyor helede benimkini düşününce :) ayrıca baltalamak olmasında arabanın ederi maksimum 18500 biraz değil epey yüksek tutmuşsun fiyatı temizde olsa 6 yaşına gelmiş abssiz bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 18500 19000 arası bırakacağız zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 mühendis bayan başlığı ile birlikte spongebob yastığı ve bebek koltuğu aracın nazik ve güvenli bir şekilde kullanıldığına dair subliminal mesajı iyi pekiştirmiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yastığı da veriyor musunuz? ben bagajı her açtığımda şunu görsem mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahahhahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BabacumMostors said: yastığı da veriyor musunuz? ben bagajı her açtığımda şunu görsem mutlu olurum ahuahsduashudhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 süpermiş hakikaten bagaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu arada araca temiz 13 veririm ağustosta,eylülde alırım hiç farketmez. ben de izmirdeyim paran alsancakta hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dasaaa said: ehahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Serim abi seni görmek ne güzel. Çook uzun zaman olmuş bir an hatırlayınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abi bagaj.. hani arabanın bayandan olduğunu kanıtlamak için mi yaptınız onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar