WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 niye soruyorsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 1 haftadır çok erken kalkıyorum 5.45 gibi. bu sabah kalkınca hava önceki güne göre çok geç aydınlandı hayırdır inşallah dedim. hava çok bulutlu ondan mı acaba diye düşündüm. böyle aksilikler olabiliyor ondan sormuş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 nasıl bi aksilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Mal said: 1 haftadır çok erken kalkıyorum 5.45 gibi. bu sabah kalkınca hava önceki güne göre çok geç aydınlandı hayırdır inşallah dedim. hava çok bulutlu ondan mı acaba diye düşündüm. böyle aksilikler olabiliyor ondan sormuş olayım. Pazar gunu 5.45 de kallan bizden degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Nuhun tufanı ,meteorun güneşin önünü kapaması,sabah saatlerinde güneş tutulması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar