BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 5 Ekim'de FB Ülker Arena'da... umarım yarım yamalak gelmezler de canlı canlı Boston'u izleriz. Hoş adam kalırsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ooooo dedeler. bilet milet ne zaman çıkar bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 said: - VIP kombine kart sahiplerine özel ön satış: 26 - 27 Haziran - Kombine kart sahiplerine özel ön satış: 28 Haziran- 1 Temmuz - Genel satış: 2 Temmuz Biletix üzerinden satılacak biletlerin fiyatları aşağıdaki gibi; - VIP Saha Kenarı 1. Sıra: 600 TL (Yemek Dahil) - VIP Saha Kenarı 2. Sıra: 500 TL (Yemek Dahil) - VIP 1.Kategori: 200 TL - 2.Kategori: 150 TL - 3.Kategori: 95 TL - 4.Kategori: 55 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 valla fiyatlar çok iyi böyle bir maç içinde keşke ben istanbul'da olsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fiyatlar böyle değil biletix'de şu an. en ucuz bilet pota arkası en tepe kısım. bir pahalısı da yanların en üstü. orda bulunmuş olmak için bulunmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 paul pierce istanbula geldik otele yerleştik gibisinden twitler falan attı bugün. şaka maka geldi dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 adamlar metrobüse bile binmişler lan asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 şu maça gidemiyorum ya ne diyim... biletler ciddi pahalı. ucuz yerler çok uzakta. Gene beleş denedim şansımı bu sefer olmadı ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben gidiyorum o_O=) ps: muhtelemen kapının girşinde köşede uzakta bir yerimiz var, arkadşım almış ben de bilmiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 O "gelmiş olmak için gelmek" koltuklardan bilet almış arkadaşlar, ben de gidiyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 maç saat kaçta ve tv yayını var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Saat 21:00'da ama tv'yi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Smartspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Fb son ceyrege kadar dayandi ama yorgunluk belirtileri basladi, iki takimda kasmadan oynuyor. Boston un pota alti bugun berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Salon çok iyi nba maçımı izliyorum dedim bir an. Anyway nice1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 goyduk eğleniyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 köy takımını yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gene tarihe geçmişiz :D tebrikler takıma valla büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 amerikalı spikerlerin söyledikleri gururlandırdı. işin güzeli fenerin bunu 4 günde 4 maç oynayıp başarması. kadro hem çok geniş hem çok kaliteli bu sene. inşallah f4 gelecek. alıntı yapalım. spiker 1 -mccalebb şuan da avrupa'nın en iyi pointguard'ı spiker 2 -bence en iyi oyuncusu spiker 1 -muhtemelen fenerbahçe avrupa'nın en iyi takımı spiker 1 - rondo için "onu izlemek çok büyük keyif." felan diyordu. hatta son saniyelerde boston basketi bulmaya çalışırken "topu ona verin, ona verin. evet şimdi izleyelim." felan dedi. gene böyle övüyor adamı. bizimkiler köşeden bir üçlük çaktılar. sanırım sato attı. spiker 2 -(göt olmuş bir sesle) bir üç saylık basket daha. güzel atış. spiker 2 -(fenerbahçe'nin sürekli köşeden 3 sayılık basketler bulmasından sonra hafif dalga geçer rahat tarzda ses tonundan, sinirli bir ses tonuna döndü.) "bu şekilde köşeleri boş bırakmamalısınız. orayı daima takip etmelisiniz. rakibe atış fırsatı vermemelisiniz." diye bostonlu oyunculara serzenişte bulundu. bunlarda bazı tweetler kid^na$ty ?@kidnastybeats well.......the celtics are getting destroyed...by a turkish team 10m melo 5 ?@itstracybruh this europe team smacking the celtics right now! 1h geoffrey herman jr. ?@themo_jojojo the celtics getting they ass beat overseas. 1h !!!*_*bishop*_*!!! ?@johnnieblazed watching the celtics get beat by a europe team<<<<<<<< 1h pee double-e zee why ?@rastaboi_peezy for all yu celtics fans..yall gettin beat by dis foreign team rite nw! 1h aaron campbell ?@kingsoupy the celtics are having their asses handed to them in this 1st qtr vs fenerbache. https://twitter.com/i/#!/search/realtime/celtics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Game Recap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu sene takim cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Takım fazla iyi de umarım rehavete kapılmazlar bu galibiyet ile, GS'ye nasıl yenildikleri de ortada birkaç gün önce Adamlar FB maçı için İstanbul'da çıktıkları ilk antreman ile sezonu açtılar :D Çok hazırlıksızdılar ama bu yine de galibiyetin tadını değiştirmiyor. Genelde hep öyle açıyor NBA takımları, Avrupa'ya gelenler diyelim. FB daha tam takım olamadı ama olduğu zaman feci bir tecavüz timi olacaktır. Ne olursa olsun bir Final Four görelim artık yine de, bu isteği de bu sene FB gerçekleştirir çok büyük bir ihtimal. Kadro mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar