DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kil uygulaması zaten muazzam birşey , geçmiş olsun :D aklında kalsın , mazot , tiner , fln benzeri şeyler boyaya kesinlikle zararlı . kullanmaktan kaçınılmalı arabayı , kucuk olsun büyük olsun , kuş kakası olsun ne tür leke olursa olsun boyaya en az zararı verip en iyi temizleyen şeyler hep CİLA içeren maddeler cilalı şampuanlar , cilalı waxlar ,köpükler fln turtle wax fln tarzı kaliteli , %100 sentetik olmayan doğal cila içeren şampuan ve maddeleri tercih etmenizi öneririm , ne kadar az sentetik o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 teşekkürler iyi dileklerin için :) ziebart a götürmüştüm temizlemeye dalin bebe şampuanı kullanabilirsin arabayı yıkarken dedi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Otomobil için uygunluğu belirtilmeyen ürünler (burada kaliteli ve bilinen marka olmaları gerektiğini belirtmeme gerek yok sanırım) lastik ve plastik parçalarınıza zarar verebilir. Hele ki bulaşık deterjanları! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Benim aracada olmuştu. Göztepe benzincideki eleman 100 liraya yapıyor "kil" ile temizliyor bide cilalıyor. 2 saat sürüyor işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Ben 2 gün önce yıkayıp kil uyguladım, şahane oldu :) Kil ile kullanılan detailer zaten hafiften cilaladı da aracı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Gazyagi kesin cozum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Bu iş için en iyisi kil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 neymis bu kil arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Ergenlere sivilce için mükemmel çözüm diye karşımıza bile çıkabilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Arabayi sana birakayim, bir de muthis yemek ismarlarim. Anlasir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Bir Cumartesi senin aracı dükkana çekip önce bir sökeriz, detay temizlik yaparız... sonra da toparlarız (sanırım yani). Hedefte şu var: http://www.mtmc.co.uk/Images/Products/67191/p67191_1.jpg Sonra iç temizlikte de sorun kalmayacak :D Büyük ihtimalle, Skoda bayisine gitmek için evden çıktığım bir günün dönüşünde alacağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar