iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dedi bu benim babam.tam bir şerefsizdi.hergece sarhoş gelip beni döverdi.yürürken botlarından iğrenç bir ses çıkardı.bak böyle klak klak klak.o sesi duyunca hemen saklancak bir yer aradım.sonra bir gün çalıştığı limana gittim.beni gördü 'ne var lan puşt' dedi.elimde tuttuğum viski şişesini suratının ortasına indirdim.düştüğü yerden bana bakıp 'zamanı gelmişti' dedi.arkamı dönüp yürümeye başladım.sonra farkettim ki o iğrenç klak klak sesi benim botlarımdan geliyordu.babam neyse ben oydum.BU HİKAYE BENİ ÇOK ETKİLEDİ.
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 İbret aldım dostum saol paylaşım için
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 arkadaşalr bu gerçek, aynı botlardan bende de var aynı klak klak sesini çıkarıyor
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 valla benim botlarda +%12 move speed ve levitation var
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bunlar gerçek irlandalı değil. lig dom a insint duit scéal mo chara. diye başlamalıydı bi kere.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 irlandalı dediğin yeşil ovada koyun otlatır bunelan
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ren said: irlandalı dediğin yeşil ovada koyun otlatır bunelan iskoç onlar. irlandalı içer, sıçar, kavga eder. başka bir olayları yok ama süper adamlar. bi senesi kuşadasın'da denk gelmiştim irlanda'lı gruba, bir hafta hiç durmadan içtik sabah akşam hiç kavga etmedik. hani kavgacı millettiniz lan siz dedim, seni sevdik dediler. dedim rakılar benden. rakı manyagı yaptım adamları yaz mevsimi öğlen sıcağında. zekamın yarısını o hafta kaybettim zaten.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 beyler bu hikaye gerçek benim teyzemde var o botlar
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=boPAqxBNSCc
Öne çıkan mesajlar