Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tebrikler, kızınız hamile

Flassh

Öne çıkan mesajlar

ilginç bir yorum :D

said:

Bu konuyla ilgili bir TV kanalı kurulsun... Mesela TRT H (H= hamile için). Bu kanal Full HD kalitesinde yayın yapsın ve kimler hamilelik testi yaptırdı, kimler hamile çıktı, kimler hamilelik şüphesi üzerine müracaat etti tüm bunlar açık saçık yayınlansın... Milletin haber alma özgürlüğü var... AZZZ SONRA diye araya bol bol reklam girerek tek tek kimler hamile kaldı, kimler doğurdu, kimler düşük yaptı yayınlansın...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim daha yeni 2 yaşını dolduran ufaklık 1,5 ay evvel kedi sevmeye kalkınca tırmıklandığı için gece vakit doktorumuzun uyarısı ile Kartal Araştırma'ya gidip kuduz aşısı vurdurduk. 1 hafta gibi sürelerle toplamda 5 aşı olacaktı.

Aile hekimliği her aşı günü sabahtan eşimin cep telefonuna mesaj ile aşıyı hatırlattı. Bu arada biz hiç aile hekimimize gitmedik, numaramızı nereden biliyor onu bile bilmiyorum. Normal aşılarını da vurdurduktan sonraki gün arayıp "... aşısını vurdurmuşsunuz, 3 ay sonra da 2inci aşısını vurdurmanız gerekiyor; sakın unutmayın. Biz yine hatırlatacağız size" diyorlar.

İlk başta çok garip gelmişti ama sağlığı açısından bu tarz takiplerin yapılması benim için güzel. Hamileliğin haber verilmesi bence biraz özele girmek olmuş. Bu noktada ince ayarlar yapılacaktır.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...