Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 istanbul beyoğlu yakınlarına taşınmayı düşünüyorum. cihangir tarafları gibi 1300+ kiraları veremem 1 yada 2 arkadaşımla beraber çıkacaz yani bize 2+1 yada 3+1 daire lazım. hangi semt hem en yakın hemde uygun olur sizce fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kazanci, gumussuyu, kasimpasa (flash tv) tophane belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bağcılar papazköprü gel gel çok ucuz buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 toplam kac para vereceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 osmanbey, nişantaşı, hisarüstü, şaşkınbakkal, başıbüyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 mr. osman, engagementstone, forttop, surprisedgrocer, bigheaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 istanbulda yaşamayın. gelin izmire size alsancak kıbrıs şehitlerinde 900 liraya mis gibi möbleli 3+1 daire ayarlayalım. beklediğiniz şey neyse ona doyun öğrencilik hayatınız boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 engagementstone değil targetstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 öyle daha komik oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 surprisedgrocer pek bi feci lan. PUAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sonoftheseigneur'ü boşver gel cradlestone'a öfff sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chaotic said: istanbulda yaşamayın. gelin izmire size alsancak kıbrıs şehitlerinde 900 liraya mis gibi möbleli 3+1 daire ayarlayalım. beklediğiniz şey neyse ona doyun öğrencilik hayatınız boyunca. lisedeyken hayalimdi izmir özellikle alsancak tarafı. artık soğudum galiba son sevgilimde izmirliydi git gel izmir yordu ve psikolojimi bozdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 1600 TL'den aşağı bulacağın evler eğer çok çok çok çok çok şanslı değilsen ya pis bir mahallede çıkar, ya da ev bodrum katı/1.5mt tavan yüksekliği olan falan bir yer çıkar. ağa hamamı caddesine falan bak derim oralarda şansa düşebiliyor bazen onun haricinde şişhane vs. tarafına hiç bakma, ha eğer sakata gelmeyiz diyorsan ilk postta da demişler flashtv nin orada bulabilirsin. ama 1300tl ye anca 1,5+1 falan bulursun oturulacak ev. 6 ay kadar aradım oradan biliyorum, emlakçı kartviziti koleksiyonum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yok artık fazla karamsarsın sen arkadaşlarım cihangirde 1200e kalıyor o biraz düşeş oldu şansa. neyse bakalım bu hafta gidicem bakınmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 valla ne bileyim, taksimde yaşayacaksan yerlerin rabıta tavanların yüksek binan tarihi olcak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben de kiralara bakmistim gecen, 1800 den basliyo gibi gorunuyo oturulacak evler ve merkezi, 1500 e de var biraz uzaga gidersen (merkezi, besiktas/taksim/sisli/levent vs ye yakinligi) kiralar beni sok etti tabii, 7 sene once besiktasta bi milyar civarina olan ev, iki milyar su an. gerci maaslarda artmis saniyorum, ir iki yerden verilen maaslari duydum, onlarda artmis. ben de donersem birinci secenek cihangir civari olursa bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 oturulacak ev anlayışınız baya yükseklerde olmalı veya 3 çocuklu aileniz var bilemedim ama abartıyosunuz bence epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hadi canım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Chaotic said: istanbulda yaşamayın. gelin izmire size alsancak kıbrıs şehitlerinde 900 liraya mis gibi möbleli 3+1 daire ayarlayalım. beklediğiniz şey neyse ona doyun öğrencilik hayatınız boyunca. hayatımda ilk kez emlakcı dısında bi insanın möbleli dediğini duydum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 biz möbleci olduğumuz için çok möble diyoruz aile içinde möble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben de 1 sene gayrimenkul değerleme uzmanlığı yaptığım için emlakçılarla çokça ilişkiye girdiğimden möbleli diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar