lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 :) :( :D ;) :O :P :| İnternet'te smily ilk kullanan kimdi? kim buldu? hangi akıllı iki noktayla parantezi yan yana getirmeyi akıl etti ???[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 26 May 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 John ve Smith Smiley adında 2 kardeş Amerikan bilim adamı yıllar süren çalışmaları sonucunda bir çok denek üzerinde uygulamalarının başarılı sonuçlanması ile smileyleri parasız olarak kulanıma açtılar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yalan ben buldum :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Veya daha güzeli var. Smith ve Ashley birbirlerini seven 2 gençtiler ve günün birinde çocukları olur. Adını ne koyacaklarına karar veremezler ve en sonunda isimlerinden bebeğe yini bir isim oluşturalım derler. Smith Ashley birleşince Smiley adı ortaya çıkar. Daha sonra bu çocukda internette konuştuğu kişilere duygularımı nasıl ifade ederim diye kendini yer bitirir ve bir gün kendisinin gençlik yıllarında çekilmiş yatarken ki resmini incelerken gözleri ve ağzının :) şekline ne kadar benzediğini fark eder. Hemen bunun telif hakkını "SMILEY" olarak alır ve birçok ünlü bilgisayar firmasına satmaya çalışır. Ama bilgisayarcılar Smileyden çok daha kurtturlar ve allem eder kallem eder bir anda garibimin elinden yok pahasına Smiley telif hakkını alırlar. Daha sonrası malum ...[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hepiniz ters gülüyosunuz doğrusu böyledir (: çok yanlış gülüyonuz[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hiçbişi bilmemde :D benim adıma patentlidir ona göre.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Forrest Gump ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 =) En güzeli bu :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben buldum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 aslında çinliler buldu milattan önce yani internet ile alakası yok sonra müslümanların ve türklerin aracılığı ile Avrupada yayılarak Rönesans ve Reform'un ardından matbaanın etkisi ile gelişti ve bu günlere geldi.İlk kim buldu walla orası kesin değil o zamanlar yaşayan 10.000.000 Çin'liden biri işte.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Capon buluyo abi[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben bulamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ciddiyete dönelim ;) ben gazetede okumuştum, galiba bir bilgisayar programcısı 20-30 yıl kadar önce ilk olarak yerel bir network'te mi ne kullanmaya başlamış malum o devir ASCII sanatı devri. hafif tombiş sakallı bir amcamız, 1-2 yıl önce bilmemkaçıncı yıldönümü vardı hatta yazmıştı gazete. başka mühim bir buluşu yokmuş ama.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Tamam işte o ak sakallı amca SMILEY Adams.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ilk defa USANET haber gruplarında görüldü sadece onu biliyorum.[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar