Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en uygun ultrabook nerden alınır ? bi yardım

antiban

Öne çıkan mesajlar

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np530u4c-s01tr-np530u4c-core-i5-3317u-1,7ghz-4gb-750gb+express-cache-24m-1gb-gt620-14-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=60819

bu adreste var uygun bir şey ama daha uygun var mı ? grafik kartı harici ve iyi olmalı, dvd olmalı, ssd'den kısmen de olsa faydalanmalı taksit seçeneği de olmalı mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ultrabook konusunda air rakipsiz bence ya.

Donanimsal olarak onla yarisabilecek aletler ondan daha pahali zaten. Onlar da asus'un zenbook'lari oluyor ki onlar hakkinda da amazonda sikayetleri okuyabilirsin. Iki farkli SSD kullanildigi ve bunlarin bi tanesi yavas oldugu icin isiniz sansa kaliyor diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

air rakipsiz degil aslinda, ne aradigina bagli. sonucta ayni donanim kullaniliyor, ozel diger ultrabooklarin sahip olamayacagi bi islemci ram vs yok.

air cok guclu degil zaten amacin ne olduguna bagli. hem pro hem air kullanan biri olarak air in mobility si guzel ki zaten ultrabook larda onu veriyor. ama cok daha cabuk yavasliyor kullanim uzadikca, memory vs sorunu cikiyo, isinma sorunu var fazlaca pro ya gore. ki ben en custom ultra modelini aldim, ona ragmen yavaslik hissediyorum 1 gun restart yemeyince. (bi tab 2-3 xsn de aciyo) hos benim makinede bi ton sey var ama, sonucta ne windows ne de pro da hissetmiyorum bu yavasliklari.

oyle herseyin ustu bi hali yok yani air in, zenbook kullanmadim, eminim onunda dandikligi vardir ama donanim olarak cok buyuk farklar oldugunu sanmiyorum, biri bi seyde iyidir, digeri baska biside, onemli olan mac osx mi windows mu kullanicam sorusu. bir de macbook a verdigin parayi asus a harcasan eminim cok daha kaliteli bisi alirsin donanim olarak.

sony ve macbook alirsan her zaman markaya para verirsin donanimdan ote.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

macbook pro ultra book sinifina girmiyor

Max height:
21 mm for 14.0" and larger displays

mmleri hesaplayip hangi sinifa girer acep? diyerekten cevap vermedim zaten. Yazdiklarini karsilayacak donanima sahip olan urunu söyledim. Kaldi ki mbp RETINA DISPLAY demistim, özelliklerine ölculerine falan surdan bi göz ativer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...