antiban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np530u4c-s01tr-np530u4c-core-i5-3317u-1,7ghz-4gb-750gb+express-cache-24m-1gb-gt620-14-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=60819 bu adreste var uygun bir şey ama daha uygun var mı ? grafik kartı harici ve iyi olmalı, dvd olmalı, ssd'den kısmen de olsa faydalanmalı taksit seçeneği de olmalı mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 iyi de ultrabook ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 su an bence alinacak 2 ultrabook vardir arkadas 1) macbook air 2) asus ux21/ux31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 macbook pro retina display Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 macbook pro ultra book sinifina girmiyor Max height: 21 mm for 14.0" and larger displays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 UX31 sahibiyim, ne yalan soyleyeyim uzuyor beni. 4GB ile limitli olmasi ve ekran kartinin ram'i didiklemesi en buyuk sorunlarimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Ultrabook konusunda air rakipsiz bence ya. Donanimsal olarak onla yarisabilecek aletler ondan daha pahali zaten. Onlar da asus'un zenbook'lari oluyor ki onlar hakkinda da amazonda sikayetleri okuyabilirsin. Iki farkli SSD kullanildigi ve bunlarin bi tanesi yavas oldugu icin isiniz sansa kaliyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 mba rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 1- sen ultrabook aramiyosun 2- applein ultrabooku yok, cunku baskasinin Belirledigi seyle gore is yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 air rakipsiz degil aslinda, ne aradigina bagli. sonucta ayni donanim kullaniliyor, ozel diger ultrabooklarin sahip olamayacagi bi islemci ram vs yok. air cok guclu degil zaten amacin ne olduguna bagli. hem pro hem air kullanan biri olarak air in mobility si guzel ki zaten ultrabook larda onu veriyor. ama cok daha cabuk yavasliyor kullanim uzadikca, memory vs sorunu cikiyo, isinma sorunu var fazlaca pro ya gore. ki ben en custom ultra modelini aldim, ona ragmen yavaslik hissediyorum 1 gun restart yemeyince. (bi tab 2-3 xsn de aciyo) hos benim makinede bi ton sey var ama, sonucta ne windows ne de pro da hissetmiyorum bu yavasliklari. oyle herseyin ustu bi hali yok yani air in, zenbook kullanmadim, eminim onunda dandikligi vardir ama donanim olarak cok buyuk farklar oldugunu sanmiyorum, biri bi seyde iyidir, digeri baska biside, onemli olan mac osx mi windows mu kullanicam sorusu. bir de macbook a verdigin parayi asus a harcasan eminim cok daha kaliteli bisi alirsin donanim olarak. sony ve macbook alirsan her zaman markaya para verirsin donanimdan ote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Glatheros said: macbook pro ultra book sinifina girmiyor Max height: 21 mm for 14.0" and larger displays mmleri hesaplayip hangi sinifa girer acep? diyerekten cevap vermedim zaten. Yazdiklarini karsilayacak donanima sahip olan urunu söyledim. Kaldi ki mbp RETINA DISPLAY demistim, özelliklerine ölculerine falan surdan bi göz ativer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar