Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Arkadaşlar. Evet farkındayım tam bir asist topiği oldu ama çare bulamadığım bir sıkıntı içerisindeyim. Son birkaç gündür çalışasım hiç gelmiyor. İşe gidiyorum oturup dizi falan seyrediyorum sürekli. Patronum da yok kendi işim. Ama kazanmak için çalışmam gerekiyor. Proje çizmem gerek ama 1 tane bile çizemedim kaç gündür. Tatil yap diyecek olanlara söyleyeyim izmirde yaşıyorum ve tatile doymuş durumdayım. Sorum ve tavsiye beklentim şu. Çalışmak için ihtiyacınız olan motivasyonu kendinizde nasıl sağlıyorsunuz? Çalışma şevk ve istediğini nasıl buluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Havalardan Yapacak bişey yok, yaz ayları böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 sat dükyanı felan bi karavan al dünyayı dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 post it... üstüne yapılması gerekeni yazıyorsun. yanına bitiş saatini yazıyorsun. sonra da kaldırıp yapıştırıyorsun. bitmezse gelip popondan yapıştırıyorum ben. mis gibi motivasyon işte. şimdi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 işini yapıcak baskasını bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bu akşam hiç birşey yemeden yat. Sabah kahvaltı etme. Öğlene kadar açlık nedir öğrenirsin. Motivasyonun da gelir böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 izmirde gündüz çalışılmaz gece sarhoş olarak çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bende de şu psikoloji var. 1 sene çalışıp 15 gün izin kullanmak nedir, bi de üstüne daha 6 ay falan oldu başlayalı işe. İzin kullanmak için gelcek yazı beklemek falan istemiyorum büyük ihtimalle istifa edip sonra tatil yapıp sonra yeni bir iş arayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 senin şöyle güzel bir sevişmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 işteyken ders çalaşımamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 burnout olmussun muhtemelen eskiden iyi calisirken aniden kesildiysen, tipik bi vakka. genel de zamanla gecer, ben de cok basarili degilim ama soyle yapiyorum genelde burnout olunca. aciyorum isi zorla yapiyorum bisiler, ilkinde tutmuyo birakiyorum youtube aciyorum vs. ikinci de yine oyle ama bi burnout im benim 2 haftami yakar min. burnout olunca aslinda en iyi sey cikip gezmektir, salmaktir tam bi sure. Yani 1 hafta sal oyun oyna cik gez dicem , gerci yapmissin. Ama sonrasi zor cidden, zorla kendini birinde tutuyo illa ki, kolay isleri al, tick atabilecegin isleri. Kesinlikle buyuk projeleri onune alma. Onlari bile aliyosan biraz calisip bitirebilecegin, ve bi daha donup bakmana gerek kalmayacak isleri one al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 deadline. eger hazırda deadlineların yoksa ya da elindeki deadline lar seni cok zorlamıyosa. zorluycak deadlinelar yarat ve onlara uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Çalışmak mı? HAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ben 27 yildir calisamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ayni sorundan muzdaribim. Nedanko guzel yazmis tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çalışmıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 nedankoya ben de teşekkür ederim. dün gece dışarı çıkmayıp bir projemi bitirdim. bugün ise yenisine başlıyorum. umarım bu ivmeyi sürdürebilirim yeniden eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kredi kartı borcu gelince çalışmaya başlarsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar