Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail olayları ilgili şöyle muhteşem bir program var mıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okadar çok kontrol etmem gereken mail var ki gmail'in sınırına takılıyorum. Şimdi benim istediğim şey şu; Bir mail programı düşünün outlook gibi, sonra chrome'un gmail hesabınızda ile senkranizasyonunu düşünün (başka bir bilgisayarda da olasın üm ayarlarınızı bookmarkı falan yüklüyor ya ).

İşte bu ikisinin aynı anda olduğu bir mail programı arıyorum. Sadece mail yazsam ve okusam yeterli başka bir özelliği olmasına gerek yok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Farklı bilgisayarlarda Thunderbird senkronizasyonu diyorsan onun yolu olduğunu sanmıyorum. Ama IMAP kullanında gerek yok öyle bir şeye bence çok fazla. E-mail şifreni girdiğin anda IMAP sunucuya direk bağlanıp Thunderbird'de son bıraktığın hali nasılsa o hale getiriyor tekrar bir kaç saniye içinde. Tak bir şifreyle bir sürü hesap kullanmak istiyorum diyorsan da Yandex gibi IMAP hesaplarını brleştiren bir şey kullanabilirsin Thunderbird ile.
Mesaj tarihi:
bu arada spicebird>thunderbird.

millet "outlook'u izleyeceğiz, aman farklı bişi düşünmemeliyiz!!" diye çöp arayüzlü mail programları yazıp duruyor.

spicebird de bir istisna değil. Fwd mailları sent mail altında otomatik olarak bir FWD subfolder'ına almayı düşünemeyecek kadar salaklar işte. Ne yaparsın... Önümüzdeki bi 5sene daha -apple hariç- bilgisayar programlarını yazanlar zevksiz, vizyona, farklı bakış açısına sahip olmayan hödükler olarak kalmaya mahkum sanıyorum. Bunlara sahip olan tüm programcıların %2sini falan da herhalde hep apple kapıveriyor.
Mesaj tarihi:
bende bir program önerisi isteyeyim. şimdi 4-5 tane kontrol etmem gereken mail var fakat bunların 2-3 tanesi hotmail,1 tanesi gmail 1 tanesi farklı bir web sağlayıcısı.bunların hepsini aynı anda kontrol edebileceğim bir sistem var mı?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kötüyümş ama, hep trayda kalma özelliği yok.

win için movetotray vardı bende. onu kullanıyorum.

trayda kalma olmaması cidden beni çıldırtıyor.
dediğim gibi TEK BİR İYİ MAIL PROGRAMI YOK!

hayır tutacağını bilsem tüm işi mockup screen üretmek olan bir şirket kurardım.
Cidden berbat ve kullanışsız programlar mail programları. Düşün en iyisi Gmail

ha bunu derken, cidden opera mail'dan destek kalkmış olan pegasus maila kadar her türlü programı deneyerek söylüyorum. hepsi berbat. adamların gerçekten "dostum, bu iş iki tane çalışan ko yazarak olmuyor" diyip enselerine tokatı basacak tasarımcılara ihtiyaçları var. tasarım önplanda olan bir program şirketi kurulsa da satın alsak programlarını.
Mesaj tarihi:
bildiğin "aman program üzerinde bin adet eklenti kurayım da hem yavaşlasın hem de uzun vakit harcayayım" yaklaşımından nefret ediyorum.

onun yerine orta derecede bi programla vakit harcıyorum daima.

aptal kızların "işe yaramaz piç çocuğu adam ederim" yaklaşımından başka bir şey değil bu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eklen elenti üç tane abi:

Tray'da tutma eklentisi
Takvim eklentisi
Google kişiler eklentisi

Öyle ağırlaştıran bir şey değil.
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.emclient.com/

Thunderbird'ı bıraktı Mozilla, bir versiyon daha çıkartıp geliştirmeyi bırakacaklarmış. Spicebird gibi versiyonları da durur böylece.

Şunu buldum ben ama: http://www.emclient.com/

Şimdiye dek (Windows ya da Linux) gördüğün en iyi program olabilir. Otomatik olarak tray'da kalıyor. Google hesabını girince takvim, e-mail, tasks, contacts filan hep sync oluyor. Oynı olay Facebook, Hotmail ve ötekilerde de oluyor.

İki hesaba kadar ücretsiz, Google ve Facebook hesaplarımı yükledim ben. Başka da yok zaten kullandığım. Skype desteği filan bile var bu arada. Arayüzü epey iyi, kullanışlı, hızlı. Eğer 2'den fazla hesap kullanıyorsanız 49$ ama. Eğer kullanıyor olsaydım alırdım ben. IM özelliği de var yani, Trillian'ı sildim, gtalk ve facebook chat için bunu kullanıyorum. Epey de iyi. Bir ay tüm özellikleri açık deneniyor, sonra free lisans'a geçiriyor iki hesap sınırlı.

Ama yine de mükemmel programa kavuşamıyoruz. Bunun da RSS desteği kötü. Var ama her RSS'yi tek tek yüklemek gerekiyor ve feed sayısı onu filan geçince zor oluyor. Feedleri küçük gösterme özelliği yok, hepsini büyük büyük gösteriyor ilk haber ile birlikte. ama yakında gelecek diyorlar.

http://vimeo.com/23255694
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Özelliklerini kurcalıkça seviyorum. Özellikle contact history filan. Tam mükemmel email/takvim/ajanda/rss programı.

RSS için webpage widget'i varmış, oraya google reader koydum. tam mükemmel program oldu işte. Bu kadar az bilinir olması yazık.

Satın alırım ben bunu. İkinci google hesabım ile okul mailini de eklerim. Kesinlikle değer ücretine.

beleş versiyonunu kesin deneyin. O yukardaki vidyoyu tam ekran yapıp bakın, herşeyi gösteriyor zaten.

jorte kadar var. daha yi hatta
Mesaj tarihi:
jorte denmiş.

indiriyorum abi. ben free'sini kullanırım gerçi. ama o bana yeter.

Şimdi tüm maillarımı yeni bir google acount üstüne forwardlarım. Diğer mail account için para vermek zorunda kalmam.
oldu bitti.
  • Yeni Oluştur...