hukuyup Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Gecelerimin yalniz sessiz mehtabi Bi ben bilirim seni bi de sen bilirsin beni Yalniz birakmadim hic bi zaman Kaldim ordaydim ben hep yaninda Gunese inat haykirisini izler Cocuksu hayallere kapilir seni severdim Belki derdim o da beni izler o da sever Su ile sevismelerini gormezdi gozum Benim guzelim benim sevdicegim Ah mehtabim bi varsin bi yoksun Yine sensiz gecem yine yalniz Kahrimdan catlarcasina haykiriyorum seni Dolunay gecmis ustunden halbuki ne mutluyduk Saklama kendini karanlik sen varken guzel Ah mehtabim ne olur darilma bana darilma İnce bi hilale donmeden gel kaybolma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hukuyup Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 . Yani oyle diyosan ama aglarim bak :( ihihiiii banane lan guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko ne kadar vurdumduymaz, ne kadar pis bir adam oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 homeless'ım abi nası olmamı bekliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hayatımdan 16 satır çaldın. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hukuyup Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Saglik olsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar