BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 MrLevie said: açıkçası micro usb'ye apple da geçmeli artıck bu işin cılkı çıktı. bugün ofiste farkettik, htc bb sony ve samsung aynı şarj aletini kullanabiliyor. hadi androidler şaşırtmadı da blackberry ne alaka dedim kendi kendime. standart olmalı artık yeter lan. ben ilk htcmşi aldıgımda turkiyede sarj bulamamıstım gittim blackberry aldım bi tane hala onu kullanıyorum sacma sapan bisi applein bu port olayı canavar gibi micro usb yapsın urasmasın milet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 o portu kullanmak isteyen firmalardan apparel başına 2$ alıyo apple. gayet akıllıca bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 farketmez abi apple tüketicisinin %50'si zaten hayatında bir tane şarj kablosu görmüş o da halihazırdaki 30pin port. OHA ABİ İNANABİLİYOMUSUN UFALTMIŞLAR KÜÇÜCÜK OLMUŞ YHA!! ADAMLAR KALİTE ALET KHALİTE!!! diye birbirilerine gösterirler zaten yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 micro usb ne ya kırılcak diye korkuyorum go go apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Neden kırılsın abi durup dururken , hiç birşey olmuyor merak etme. Birşey olursa da yenisi $1.5 :) Ulan Apple'ın şarj kablosunu özenle sarıyor arkadaşlarım , aman birşey olucak diye. Abi bak orası katlandı laaaaan diye bana bağrıyorlar ben elime alınca cihazı. Ulan diyorum manyak mısnız , böyle makine mi kullanılır , korka korka birşey olucak diye :D Yok kablosu kopucak , ya ekranı çizilcek , parçalancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 adamın malı değerli demek ki. herkes kırıp dökerek elektronik alet kullanmayı sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 "ufalış" guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kırıp dökmek ayrı bir şey , ulan birşey olucak , en dandik parçası 100 usd diye korka korka yaşamak ayrı birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bu girişin değişmesi normal abi, kol gibi kablo takıyoruz alete doksanlarda mıyız. Ona okeyim de, Magsafe'in değişmesi inanılmaz saçma. Eski o yuvarlak tasarımı çok daha güzeldi: Şimdikine bak, bildiğin sıradan bişi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 jbl ve philips gibi onlarca markanın ürettiği docklar ne olacak ben en çok onlara acıyorum yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 çeviricisi olur illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 @roket adam o mac in girisinin degismesi iyi olmus aslinda, ben iki tane charger patlatttim o yuzden, cok kivriliyo bazi acilarda o kablo yirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 klasik apple kablosunu kırıp da bantlamadan kullanan yok zaten etrafta, neymiş micro usb çürükmüş al çürük (0))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 muhteşem düşünmüşler çok fantastik olmuş harika bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar