dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Merhaba arkadaşlar Ufak bi problemim var şöyle göstereyim bu işaretli yerleri Bir de bazı sitelerde arka planda reklam oluyor. şöyle işte Bu reklamları Operayla, Firefox ile ve Chrome ile nasıl blocklayacağımıza dair bir TUTORIAL hazırlar mısınız? gerçekten çok madurum bu konuda. Bir yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ahahahqa cakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 etmeyin yardım öm atacam diye penis buyutucu reklamina tiklayip virus kapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 fuck the police Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 nekibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 arkadaşlar lütfen. ben bakanın haberini okumak isterken gözüm gözlük reklamına falan takılıyor. yardımcı olunuz. biliyorum ki belli programlar varmış bu reklamları blocklayan. birisi tutorial yazsa da reklamlardan kurtulsam, gazeteyi okuyabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 NoAds Advanced yüklü değil mi? O blokluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Tıkla üzerine, create rule'lardan birini şeç, reklama tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 forum bayağı bayağı ince bir istihza nedir, troll nedir bilmiyor.. bu ilginç keza troll dolu bir forumun gerektiğinde trolleyememesi, başkaldırıda bulunamaması, yan yolları görememesi çok ilginç bir duruma sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar