nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 çok güzel tekne falan. paticikte işin ne abi? keyfine baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 keyifliyim zaten, burası da eskiden dutluktu, 13 sene oldu heralde açılalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Off Defender istiyorum bi tane. Tekne ne alacaksınız, ilana yeni alacağız yazmışın da? Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vekt0r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Uçağımız da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 esh sen de ne zengin bir kardeşimizmişsin klubumuze alalım arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 fixmen said: Off Defender istiyorum bi tane. Tekne ne alacaksınız, ilana yeni alacağız yazmışın da? Hayırlı satışlar. belki benetau alırız bilmiyorum şimdilik. aile yeni emekli oldu da, bakalım ne isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yav said: esh sen de ne zengin bir kardeşimizmişsin klubumuze alalım arkadaşı gönlüm zengin ya, öyle mekan önüne porsche la yanaşan zenginlerden değilim yani. kendi arabamı bile sattım istanbulda araba kullanmamak için. sıkıldım memleketten, cok soğudum yani, bakalım belki yurtdışında bişiler düşünürüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bi katamaran alın ailecek dünya turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gel sana burda cafe/bar acalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 işin iş ha richi rich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Esh said: belki benetau alırız bilmiyorum şimdilik. aile yeni emekli oldu da, bakalım ne isterler. Yeni Beneteau Oceanisler iyi baya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 richie rich deilim yahu. gayet mutevazı bi hayat yaşıyorum. şunları toplasan 250 lira yapmaz yani. bu devirde para değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 şakasına takılıyoruz ya :) daha cok olsun umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi ben malvarlığımı toplasam İKİ lira falan yapıyor yani. benim açımdan bakınca sdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 benim pisletim bile yok, adam 3 araba, 1 tekne satiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 benim bir tane bisikletim var. zinciri paslandi gerci. oralara geldigimde tekneyle bi denizde mangal yapariz artik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 PrudenT said: abi ben malvarlığımı toplasam İKİ lira falan yapıyor yani. benim açımdan bakınca sdfsgf ZUAHUAHUSDHAUSDHUAHSD aynen yahu. benim evim oldukça büyük ve konforlu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ıyy fakirler basmış threadi, kokuyodur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 fakir dendi geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yanlis gelmissin, sakirt denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Selam, Patinajdaki en enteresan ilerleyen konulardan biri :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi fakır dendi fakır. biz faqırıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 arabalar çirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dasaaa said: PrudenT said: abi ben malvarlığımı toplasam İKİ lira falan yapıyor yani. benim açımdan bakınca sdfsgf ZUAHUAHUSDHAUSDHUAHSD aynen yahu. benim evim oldukça büyük ve konforlu gerçi. tam benlik ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar