Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 e şu andada 15-20 bomber koca bi bs fleetini alabiliyor. Bunun örneklerini hem PL tarafında hem sizin tarafta gördük. Zaten amaç 341423131 trilyonluk sc fleetini fleetttirmemek. Basit bi mantıkla, neden http://dog-net.org/brdoc/?brid=8817 burda maelstromlar yerine mach. gidilmedi? Çünkü o adamlar patlayacaklarını biliyorlardı, aynı şekilde 34131 trilyonluk mach fleetini koyabilirlerdi, ama koymadılar. Aynı şekilde, bir şeyin sc ve titan blobuna engel olabilmesi lazım. Şu anda buna 1 tek engel var, o da karşı tarafın daha fazla gemiye sahip olması. o km de 19 tane titan var, sizde 50 tane olsa goonlar o 19 titanı fielda koyamayacak mesela. aynı şekilde, bende diyorum ki öyle bir counter gemisi olsun ki; diğer bütün gemilere karşı zayıf ama supercap.lere karşı tehlikeli ( aynı stealth bomberlar gibi ). Adam kendi evinde rahatça gate e 2 titan 1 nyx droplayabiliyor, 5-6 tane hac için. Bunu herhangi başka bir gemiyle yapabilir misin? Yapamazsın çünkü tuzağa düşürülme ve gemini kaybetme imkanı var. Ama konu supercapler olunca, onlardan daha üstün bi gemi olmadığı için, sayı avantajını korudukları anda "0" risk, laylaylom takılıyorlar takılacaklar. İşin gittiği yer şu, o KM de ki bütün düşman gemileri erebus olucak bigün, bizde öle maelstromlarımızla bakıcaz suratlarına sdsf. Bide eskiden ISK bu kadar değersiz değildi. Yani evet belki bi 6 ay önce cap fiyatları yarı yarıyaydı ama isk da daha kıymetliydi, hele eskiden iyice kıymetliydi. Enflasyon salak bişi, bugün bi vagabond eskisinin belki 2x katı olmasına rağmen para kazanmak daha kolay olduğu için daha değersiz. bide kim kime niye saldırsın konusunda, adam niye saldırsın hakkaten eğer bütün moonlar aynıysa? zaten ccp zamanında açıkladı ve bu kararının arkasında hep. Tech moonlarının dağılımı savaşı körüklemek için. Hoş tabi onları geçiren taraf aşırı zengin olduktan sonra titan sc spam yaptığından biraz yenilmez oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 evet 10 bomber 100 BS yi alio ama bs fiyatlari ile cap fiyatlari anyi oranda artmio ki yani sen ayni mantikla sc fleetinide olduremessin suanda Titan SClerin dez avantajlari belli manevra yapamiolar surekli atlayamiolar sen BS nin bi buyuk versionu olarak capleri gorusuosun ama ikisi tamamen farkli gemiler oyunda uretim zamani uretim fiyati acisindan rol olarak bambaska gemiler. 4-5 hac icin 1-2 sc 1-2 titan indiren ne yigitlerde zamaninda ne oldugunu anlamadan patladi hep olan bisey degil o 4-5 haca gelen titanlar cok nadir suanda oyunda ki sorun titanlarin sclerin rolu degil ki zaten o konuda sorun yok pos vuruolar istasyon vuruolar eyvallah DDde yok artik guardianlara felan suanda ki sorun gemler surekli stacklenio moon holder alliancelerda ama erimio kayip yok sadece uretim var bu oyunun mantigina ters zaten moon dengesizliginin arkasinda olmalari dogru birsey yaptiklari anlamina gelmez zaten yaptiklari hatlardan dolayi oyunda player sayisi cok az aldi WOD projesini askiya aliolardi az daha. Suan oyle yada boyle insanlar SCye ulastilar gecen sene bu zamanlarda 2000 sc vardi oyunda simdi 5k olmustur belki ha senin dedigin BSlerin tanesi 1b olur belki sonucta oyunda blob pvpsi Para vs Para dan ibaret. Tech nerfi konusunda onumuzde ki expde balance gelicek diye duymustum net bi kaynak yok ama forumlarda felan soyle baktim ccp durumu kabul etmis zaten tech nerfi icin epey bi konu var. Oyunda super guc kotu bisey ama olucaksa 2 tane olsun madem BoB vs Goon BoB vs NC gibi. Bide bu oyuna bisey eklemeden once cok hesap lazim en basitinden adamlrr Destroyerler buffladilar maden fiyatlari sapitti empireda katliam basladi buda cok yanlis sirf bu yuzden bi suru adam oyunu birakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 muhtar arada noktalama isaretleri kullansanda ne dedigini anlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 olm beni anlayamassiniz siz zaten noktalama isaretleride yetmez ilk okul 2den beri beni kimse anlamio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 endless space diye bi oyun cikti cok iyi lan ama cok kasis yani eve baslarken ki dakkalari yasadim hicbisiden bisi anlamiorum felan tabi single. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ya bende bekliodm onu ne zamandır ıımı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ee yeni eski ne var ne yok nyaporsunuz delvede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Delve savaşı son hızla devam ediyor. Saldıran tarafın sayısal üstünlüğü ve silah gücü tartışılmaz. Bu nedenle, çok fazla bir direnişle karşılaşmadan, istedikleri sovu ve istasyonu alabiliyorlar. Savaşın, güneyliler tarafından kaybedildiği zaten daha en başından kabul edilmişti. Sonuçta Goon tüm petlerine, "Oraya gideceksiniz" emri verdiği için, zaten direnmek mümkün değildi. Bizim için durum, genelevde çalışan kadının durumundan çok farklı değil. Yani "Bitse de gitsek" diye bakıyoruz. Goon ve petlerinin bir an önce tüm sov ve istasyonları bir an önce alıp gitmesini bekliyoruz. Bizim için eğlence ondan sonra başlayacak. Peki hiç bir şey yapmıyor muyuz? Tabii ki yapıyoruz. Biz Ascom olarak, kendi aramızda kurduğumuz küçük ganglerle, istasyon ve gate kamplıyoruz. Hemen hemen her gün 15-20 kill alıyoruz. Bir nevi gerilla taktiği uyguluyoruz ve çok eğleniyoruz. Özellikle istasyon kampları çok keyifli. Sniper Tornadolarla, istasyon önünde aval aval bekleyen gemilere "tek" atıyoruz. Adamlar epey uyuz oluyor bize; lokalden sayıp döküyorlar. Aslında, iş artık iki ordunun karşılıklı savaşından çıkmış durumda. Yani karşınızda çok büyük ve orantısız bir güç varsa, onunla normal savaş düzeninde kapışmanın manası yoktur. İşte burada gerilla taktikleri devreye girer. Vur kaç devreye girer. Sonuçta, savaşı kazanamazsınız belki ama (Eve için söylüyorum) hem eğlenirsiniz hem de düşmanı rahatsız edersiniz. Bu arada dün başımıza gelen komik bir olayı da anlatayım. Yaklaşık 130 kişilik bir Tornado ve Naga fleeti kuruldu. Titan'ın başına gittik atlamak için ve bridge için hazır olun komutu geldi. Cyno açıldı sesi geldi ve Titan bir anda gözlerimizin önünden kayboldu. Mal herif, bridge açacağına kendi atlamış. Biz Titan'dan umudu kesmiştik tabii ama neyse ki bir şekilde patlamamış. Ama yarım saat kadar güldük tabii titan pilotunun mallığına. Biraz da Kuzey tarafında savaşan arkadaşlar bir şeyler yazsa da okusak. Gerçi, büyük fleetlerde sıkılmaktan başka bir şey yaptıklarını sanmıyorum ama olsun. Hasan'a not: Captain Logar'ı titana bindirmişsin diye duydum çok üzüldüm. Yazık etmişsin karaktere. Umarım doğru değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Holder chari varsa problem degil aslinda. Birde bari bi link atsaydin abi yapilan kamp ile ilgili :) Neyse direk bizim KBu linkleyeyim, zaten ilk sayfadaki killerin hepsi bahsi gecen kamptan. http://ascom.eve-kill.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 İş yeri aşırı güvenlikli bir servere sahip olduğundan kb'ye bile giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://ascom.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=13907326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dogrudur huseyin agam, capt.logar avatarda fakat babysitterim var o yuzden sorun yok :) delve icin ise soylenecek birsey yok, gec de olsa gideyim bi demistim ama bosuna almisim o kadar yolu :) salak salak fleetler dolasiyor, intel geliyor 50 kisilik dusman gangi var diye, hoppp 300-400 kisilik fleet cikartiyorlar karsisina yani "Eve ölmüs aglayanimiz yok" :) ufak bir grup isen eger huseyin aganin dedigi gibi vur kac ile zevk almaya bakacaksin, yoksa yasamaya hakkin yok. soyle ufak bir toprak alayim da semrileyime falan izin vermiyorlar. eskiden x2 Bloblar yapiliyordu "bu ne lem" diyordum, simdi afedersiniz pokunu cikartmislar, direkt x5 den asagiya karsilamiyorlar dusman fleeti (td) neyse sizin gibi "isimiz bitti cekiyoruz emrini bekliyorum, sonra kafaniza Bridge'yi acacagim yada direk ben atlarim artik, kismet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 valla bize bir bridge acarsan iyi olur aslinda biraz mal tasimamiz gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 tıklayıp açıverin, baya baya almış test yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ya olay daha ufak çaplı savaşlarda zaten.. Büyük alliance'ların savaşlarından ne anlıyorsunuz ki.. 400-600 kişi.. lagfest.. kim kime saldırıyo belli değil... taktik yok bişey yok Low sec roamlar en iyisi bence veya vurkaç taktiği de güzel.. önemli olan çarpışmalardaki strateji ve taktiği sonuna kadar kullanıp karşı tarafı yenmenin tadına varabilmek yoksa 400 vs 400 dread/titan etc. fleetinden ne anladın yani Bence titan/dread ve carrier tarzı capital ship costlarını en az 10 katına çıkarmaları lazım.. orta malı oldular resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Lagfest olayı kalktı artık kısmen, ağır çekimde olsa oynayabiliyoruz akıcı bir şekilde. 400vs400 savaş falan yine zevkli oluyo, esas olay FC de bitiyo senin çok bir şey yapmana gerek yok ama ayrı bir zevki var onunda. Bir taraf aşırı kalabalıksa o zaman dediğin daha doğru bence. Low sec roama gelince, yaklaşık 1 sene kadar (ara vere vere) low sec civarı takılıp 0.0'a 10-20 kişilik roamlar yaptık önceki corpumla, hani şu 0.0da alliance/koalisyon bazında yapılan fleetler hikaye geliyo bana :) Edit: Delveden çekiliyoruz bu arada, yeni yerlere yeni dostluklara doğru yelken açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 it's over... Evet beyler savaş bitti. Tası tarağı toplayıp, Delve'yi terkettik. Şimdi yeni ufuklara yelken açma zamanı. Bakalım zaman ne gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ruslara sataşsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yalnız metelerin corpu nereye geçse dağılıo sdssfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Yıkılmadık ayaktayız daha :) Sadece yerler gitti şimdilik dağılma falan gibi bir şey söz konusu değilde, artık nullide dağılırsa bilemiyorum bakıcaz. Ruslara dalma ihtilamiz var cidden bu arada. Yeni taşındığımız yerde bakılacak duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Suark said: yalnız metelerin corpu nereye geçse dağılıo sdssfdsds Sonraki hedef Goons... Corp olarak goons'a girmenin yollarını arıyoruz. Başka türlü yıkılacakları yok şerefsizlerin. >:D< Mete'ye soru: Dün geceki alyans toplantısında ne sonuç çıktı hala haberim yok benim. Yani yer belli oldu mu? Senin haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 alliance meeting bende soundclouds'dan dinledim nulli Amarr FW katilmayi dusuniyo, balas saglamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ohooooo OOOOOOOOOOOOOo beyler gelirseniz aklınızı alırım thrasherla ahahahhaha süper (tu) hala tereddüt edenler varsa, t1 de tempest navy issu 1million lp t5 te aynı gemi 100k lp falan 50 falanda olabilir tam hatırlamıorm sizin içinde geçerli olucak bu yani. ona göre yani =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yalnız çok akıllıca hamle, eğer goonlar bunu görüp minmatar fw ye girerlerse nulli supercapshitbloblols olmadan goonu tokatlayabileceğini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben daha dinlemeyemedim, ama forumdan biliyodum amarr fw ye katılcağımızı. FWye de boş durmamak ve Nulli için yeni bir şey olduğundan katılıyolar şimdilik. Amaç kuzeye (low sec) taşınıp diplomasi yapıp kimle nerde savaşacağımız belli olana kadar uğraş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar