Exodous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bu Mete de yaşlanmaya başladı. Nerede o eski cevval, ateşe körükle giden Mete? Kavga olunca ilk sen koşardın. Şimdi ortamı yumuşatmaya çalışıyorsun. Yakışmıyor bu hareketler sana Mete... Sana gelince Hasan kardeşim. Bırak bu "Hayır dualarıyla zengin oldum" ayaklarını. Bu işler hayır dualarıyla olsa, senden önce kimler zengin olurdu. Robin hoodmuşmuş, dağıtıyormuşmuş falanmış filanmış. Seni belki 4-5 senedir tanırım. Daha bana bir şey dağıttığını görmedim. Senini için üstten sıkıp alttan içiyor diyorlar. Hem ne demiş Balzac, "Her zenginliğin altında bir pislik yatar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 valla bilemiyecegim kim iyice yaslanmaya baslamis ama sende de iyicene ceneye vurmus. kime saracagini sasirmissin, meteye de atarlamaya basladigina gore B) senin hatirina az sonra yola cikiyorum, geleyim bakalim sicak catisma ortamina, Maze yapacaktim ama neyse birine bagislarim artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Şimdi senin yolda benzinin biter. karnın acıkır, çişin gelir. Yarın da yok şöyle oldu, böyle oldu gelemedim falan filan diye anlatır durursun. seni lokalde görmeden geldiğine inanmam ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben gelmiyorum, kardesi kardese vurdurtamayacaklar!! yasasin ozgurluk!!! yasasin kardeslerin da_ya_nis_ma_si!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 "Captain Logar" said: Maze yapacaktim ama neyse birine bagislarim artik :D Beni seç beni seç beni seç. O değilde bencede gelme abi, savaşı protesto edelim. Savaşmayalım sevişelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sevişelim derken, kendi aramızda mı yoksa herkes bireysel mi takılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oy oy oy süper anlatım kutlarız 0/ ah ulan ahh biz de keşke pe ve pe yi sevseydık te bizde orada olsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 orada degil misin zaten. savasin gobeginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 orada olmak derken mermilerin arasına olamyı kast ettik abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Exodous said: Sevişelim derken, kendi aramızda mı yoksa herkes bireysel mi takılsın? Delve Orgy :) Söylemeyin böyle şeyler.. birazdan balta da damlar kesin kokusunu almıştır muhabbetin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 O ulke sinirlari disinda o yuzden gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Valla dün gece yine sizi aradı gözlerim ama nafile... 130 kişilik bir drake army fleeti kurulmuştu. NOL falan gezdik, yoktunuz ortalarda. Sonra 1dh'a gittik, PL ve Test'i tahrik etmek için. Lokale girdik çıktık falan, sonra yan sisteme geçip beklemeye başladık. Nihayet arkadaşlar 30 dakika sonra fleeti toplayıp üstümüze geldiler. Tabii yine orantısız güç şeklinde. Bizim drake army'e karşılık, onlar mael, rokh falan karışık bs fleeti kurmuştu. Savaş başladı ama bizim açımızdan çok da iç açıcı değildi durum. Dolayısıyla ortamdan uzadık. Savaş raporuna bakınca, iki tarafın da neredeyse eşit miktarda kayıp verdiği anlaşılıyordu. Edit: Bari savaş raporunu da ekleyeyim. Killmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 karşılıklı 3-5 gemi patlamış o kadar,kaybetmiş sayılmassınız bişeyi. aslında karşı tarafın jammer üstünlüğü olmasa alabilrmişssiniz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Tahmin ettiğim kapışma ise daha fazla kayıp vardı sanırım. Eve Killden bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yok zaten kaybettik demedim. Ama istediğimiz gibi hızlıca eritmeyi başaramadık karşı tarafı. bizim FC zaten primary verildi. Casusların işi olsa gerek. 16 scimitardık biz fleette. adamı kurtaramadık. öyle bir dps geldi. Neyse ki fc doğru karar verdi ve kaçtık. Yoksa ezilebilirdik. Bu arada dediğin doğru. Scorpionlar fena jamlediler. Scimitarlar bir anda etkisiz kaldı. Oysa eccm cihazı da vardı ama işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamlar rail fit falan, t1 li herifler var. çok fena alabilirmişsiniz aslında oyoyoyy. https://a-killed.me/?a=kill_detail&kll_id=735077 zaten rokhda maelde hantal gemiler, iniverdiniz mi tepelerine katliam yapabilirmişsiniz. ağzımın suyu aktı resmen, efsane fight oluoymuş bende fakir fakir fw de plex yapayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 asil engagment soyle olmus, buradan buyurun eve-kill an itibari ile Delveye intikal etmis bulunmaktayim fakat biraz daha islerim bulundugundan aksamlari fleetlere katilamiyorum malisef :) yakindir Field de bulusmamiz huseyin abi, senin icin ozellikle her ne kadar sevmesem de scorpionla gelecegim. jamm manyagi yapacagim seni, 3-4 tane ECCM taksan iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Su ana kadar iki tarafda birbirini yokluyor zaten daha buyuk combatlar, sov grindler baslamadi. Test bi iki sovunu goonsa transfer etmis muhtemelen sc staging point olarak kullanicaklar. Iki tarafda tam bir deploy olsunda cumbus baslasin :) Bu arada GS ile test arasinda delvenin sovlarini alinca kimin peti yerlestirilcek tartismalari baslamis, dereyi gormeden pacayi sivamak boyle birsey olsa gerek. Bu savastan sonra GS ile Testde birbirine girerse hic sasirmam :) Ilaveten, mittaninin high command chatde bir konuyla ilgili NC. a deploya hazirlanan razor ve syndicatede deploy olmus FA icin "pets better obey" demeside savas oncesi cok olumlu bir motivasyon olmasa gerek. Gercekten giris gelisme sonuclariyla cok enteresan bir savas olacak gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 gs ortadan kalkarsa sevinebilirim dedim ama adamlar resmen oyuna hareket getiriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamların deploy olduğu sistemin yanında yarım saat beklemek pek akıllıca olmamış, hiçbi zaman olmaz da zaten.. TEST'de geçirdiğim zaman içinde farkettiğim şey, FC'leri çok iyi değil genelde ortalama seviyedeler ancak n00b'ları çok iyi değerlendiriyolar.. tüm corp hangarlarda bi sürü rifter vigil rupture var, gemim yok diyene çat diye yapıştırıyolar trade'den ve onları çok iyi kullanıyolar.. parası olmayanlar geride kalmıştır ancak n00b'ları da deploy ediyolar, her türlü sayıları üstün olcak... nulli'nin biraz daha pro hareket etmesi lazım nulli capital seviyesinde savaşları minimumda tutarsa çok rahat idare eder ortamı... işi içine capital sokarlarsa kayıp yüksek olur moral bozulur ve çoküşe sebebiyet verir.. ama bakalım görücez zaman içinde.. subcap'larla 2-3 tane sağlam capital zararına uğratsın karşı tarafı nulli, bu savaş şimdilik durur... bana kalırsa şu anda en mantıklı şeyler sağlam bomber fleet'lerle deployment'i ve logistik desteği aksatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Çok rakam vermek istemem ama bine yakın capital kuzu gibi yatıyor sistemde :) Ki süper cap ve titanlar daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Oh oh desene patlatılacak bir sürü cap var. Polyanna mantığı. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tradermax said: adamların deploy olduğu sistemin yanında yarım saat beklemek pek akıllıca olmamış, hiçbi zaman olmaz da zaten.. İyi de kardeşim, adamlar savaşa gelmişler, anca istasyonda oturup, boş buldukları sistemlerde pos, istasyon vuruyorlar. Gidelim de şöyle delikanlı gibi savaşalım dedikleri yok. mecruben misafirperverlik edip, biz savaşı ayaklarına getiriyoruz. Yoksa bunlar aylarca otururlar istasyonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Delve Savaşı'ndan son gelişmeleri bildireyim. Yani en azından benim gördüklerimi. Dün akşam dokuz itibariyle, Nulli Secunda, ana sistemi olan C3N'yi terketmeye başladı ve 319'a yerleşti. Bunun nedeni, C3N'nin ele geçirilebilir, 319'un da NPC istasyonu olmasıydı. Böylelikle Nulli, tüm sistemleri ele geçirilse bile, savaşa NPC bölgesinden devam edeceğini de deklare etmiş oldu. 319'a taşınmanın ardında yatan bir diğer neden de, bu sistemin, savaş bölgesine ve empire'a daha yakın olması. Böylelikle lojistik sorunu daha kolay çözülecek. Tabii, savaşın kaybedilmesi durumunda, nulli ve dostlarının mallarının düşman tarafından ele geçirilmiş bir istasyonda kilitli kalması da önlenmiş oldu. Taşınma işi ise oldukça hareketliydi. C3N ve 319'da konuşlanan iki Titan, sürekli olarak bridge açtı ve yüzlerce insan bu bridgeler sayesinde hem mallarını hem gemilerini taşıdı. PL'nin, Titan başında bekleyenlere yaptığı bir iki bomber saldırısı oldu ama benim gördüğüm kadarıyla öyle çok büyük zarar veremediler. Bu arada, "Geldik, canınıza okuyacağız. Bin tane cap getirdik. Siz bittiniz..." diyenlerin henüz ortalarda görünmemesi de gözlerden kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bizim sabrimiz sizin saldirgan stratejinizi yenecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar