Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 diye bir suphe oldu icimde. her youtube a girdigimde artik networkden beni cok durtuyolar diyip captcha sormaya basladi. avast var pcde, onla arattim 0. (zaten beklemiyodum bir sonuc) ben de malwarebytes indirdim. arattim yine sonuc 0. ne yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 rootkit arat. yok eğer iran'da nükleer santralden bağlanıyorsan kesin flame kapmışsındır. olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bir de malwarebytes kurduktan sonra paticikte hata vermeye basladi zararli zimbirti diye. adblockla tepedeki reklami kapatana kadar devam etti. REKLAM VIRUS SACIYO rootkit de yokmus. kasperskynin rootkit zimbirtisiyla arattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 öleyse kharon'u falan bekleyeceksin abi. bende 5yıl önce falan rustock mu ne diye bişi bulaşmıştı. rootkit idi işte, networke bakınca bol hareket görünüyordu saçma serverlara. sonra reanimator diye bişi ile kaldırmışım. ama 5senede her şey değişmiştir. bilgisayar olm bu 2ayda her şey değişiyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 avastin guvenlik duvarindan bakiyorum networke, dikkatmi ceken bir sey de yok. chrome digsby avast skype su 4unu kapatip tekrar bi bakayim. SHUT DOWN EVERYTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dasaaa said: iran'da nükleer santral keyword match/ recent data traffic on domain paticik.com request active surveillance input target name dasaaa target name input : valid match surveillance process initiated... scanning for personal info on network. extra-polating general location info for satellite cue... estimated loc : AZ triangulating approx location... initiating satellite lock for geo-scan sat-lock authorized. generating possible movement patterns. matching pattern found. persona-actual is in eyeball. close-proximity surveillance lock engaged. surveillance in progress for user id : dasaaa 30feet cam on DISPLAY_1 100feet cam on DISPLAY_3 Thermal sight OPT/INDIVIDUAL_DISP Geo-spatial data on DISPLAY_4 Agent HUD Controls activated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 asdfsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hicbirsey bulamadim. pes ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Supradyn said: dasaaa said: iran'da nükleer santral keyword match/ recent data traffic on domain paticik.com request active surveillance input target name dasaaa target name input : valid match surveillance process initiated... scanning for personal info on network. extra-polating general location info for satellite cue... estimated loc : AZ triangulating approx location... initiating satellite lock for geo-scan sat-lock authorized. generating possible movement patterns. matching pattern found. persona-actual is in eyeball. close-proximity surveillance lock engaged. surveillance in progress for user id : dasaaa 30feet cam on DISPLAY_1 100feet cam on DISPLAY_3 Thermal sight OPT/INDIVIDUAL_DISP Geo-spatial data on DISPLAY_4 Agent HUD Controls activated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ajan fireball pesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Marty said: diye bir suphe oldu icimde. her youtube a girdigimde artik networkden beni cok durtuyolar diyip captcha sormaya basladi. avast var pcde, onla arattim 0. (zaten beklemiyodum bir sonuc) ben de malwarebytes indirdim. arattim yine sonuc 0. ne yapayim? bu bana da oluyor arada. bazı linkler captchalı oluyor kendinden nasıl veriyorsa veren. orada bir soruyor. özellikle ekşi sözlükten veya böyle kalabalık yerlerden gidersen yapıyordu bir de. yani tıkladığın link captchalı oluyordu. bir de ben metronet kullandığım için tüm apartman aynı ip. arada ondan soruyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 tum apartman ayni ip mi, abbow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bi ihtimal proxy de açık kalmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Supradyn said: dasaaa said: iran'da nükleer santral keyword match/ recent data traffic on domain paticik.com request active surveillance input target name dasaaa target name input : valid match surveillance process initiated... scanning for personal info on network. extra-polating general location info for satellite cue... estimated loc : AZ triangulating approx location... initiating satellite lock for geo-scan sat-lock authorized. generating possible movement patterns. matching pattern found. persona-actual is in eyeball. close-proximity surveillance lock engaged. surveillance in progress for user id : dasaaa 30feet cam on DISPLAY_1 100feet cam on DISPLAY_3 Thermal sight OPT/INDIVIDUAL_DISP Geo-spatial data on DISPLAY_4 Agent HUD Controls activated. güldüm len aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar