Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok baba . Şöyle deniz kenarına gidiceksin . alıcaksın eline buzzzzzzzzz gibi efesini yada tuborg gold unu . Boyle içince içine bi ferahlık gelicek kendini iyi hissediceksin :[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
hm ilaç alıyorsan içme.
ama denemekten kim ölmüş ilaç almadığın bi gün dene...

aslında ailem redbull olayıma çok tepkili geçen gün bi şişe smirnoff aldım 6 tanede redbull. oturduk arkadaşla içecez annem geldi oo alem mi var derken redbullu gördü el koydu biz içmeyelim diye hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 30 Ekim 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
redbull grip iken bi arkadasım tavsiye etti harbiden grip'e iyi gelir mi ?

Saçmalamış hatta geyik yapam saçmalanmaz taranır . Hatta oyle olmaz sen damardan gir daha sağlam hemen kana karışır .

Allahım cahillik nelere kadir ya[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 30 Ekim 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı..

Bunu sevdim işte . AHUAUuahuhauahUHAUH :lol: anauahaaauha
baya sağlammış :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Mesaj tarihi:
AHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHA
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Valla accayip güldüm ya pAUHAHauahahah . Yazık annen dellenmiştir :D. Ondan sonrada mitsubishi olayı gibi 1 gün boyunca uyumuştur :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Mesaj tarihi:
said:
sheref, 30 Ekim 2004 03:08 tarihinde demiş ki:
ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) konusunun içine limon sıktık bu arada :D ee ne düşünüyosunuz ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) hakkında.

bilmem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
sheref bunu 20 mesaj sonra farketmen büyük incelik.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Admin
Mesaj tarihi:
ritmix i yapanlar merak ediyorum bikere olsun içip baktılar mı?

rezillik..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Mesaj tarihi:
o tur iceceklerin tadi berbat olur genellikle zaten. cola ve redbull rule.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir...
Mesaj tarihi:
ritmixi denedim,beenmedim.

said:
Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
ritmix+vodka+battery=hatırlayamıyorum

votka+votka+votka+shot bardak=hatırlayamıyorum

ayrıca bi simrfnoffa 4 shot bardak hediyesi kampanyası çok çok ÇOK tehlikeli.
yada ramazanın ilk günü o kdar içince çarptı beni.
bilmiyorum :)[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

• Yeni Oluştur...