Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..)

driftintosin

Öne çıkan mesajlar

Yok baba . Şöyle deniz kenarına gidiceksin . alıcaksın eline buzzzzzzzzz gibi efesini yada tuborg gold unu . Boyle içince içine bi ferahlık gelicek kendini iyi hissediceksin :[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

hm ilaç alıyorsan içme.
ama denemekten kim ölmüş ilaç almadığın bi gün dene...

aslında ailem redbull olayıma çok tepkili geçen gün bi şişe smirnoff aldım 6 tanede redbull. oturduk arkadaşla içecez annem geldi oo alem mi var derken redbullu gördü el koydu biz içmeyelim diye hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 30 Ekim 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
redbull grip iken bi arkadasım tavsiye etti harbiden grip'e iyi gelir mi ?

Saçmalamış hatta geyik yapam saçmalanmaz taranır . Hatta oyle olmaz sen damardan gir daha sağlam hemen kana karışır .

Allahım cahillik nelere kadir ya[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı..

Bunu sevdim işte . AHUAUuahuhauahUHAUH :lol: anauahaaauha
baya sağlammış :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Sosyal ağlarda paylaş

evet çok sağlamdı. biz kafayı bulduk 70li şişeyi 2 kişi sek içince çıktık taxim yaptık orada da içtik biraz daha gezdik saat 2 gibi eve döndük valide cin gibi :D
bütün evi süpürmüş sıkılıp :)
beraber sabahladık zaten :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

AHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHA
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Valla accayip güldüm ya pAUHAHauahahah . Yazık annen dellenmiştir :D. Ondan sonrada mitsubishi olayı gibi 1 gün boyunca uyumuştur :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 03:08 tarihinde demiş ki:
ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) konusunun içine limon sıktık bu arada :D ee ne düşünüyosunuz ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) hakkında.

bilmem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

ritmixi denedim,beenmedim.

said:
Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
ritmix+vodka+battery=hatırlayamıyorum

votka+votka+votka+shot bardak=hatırlayamıyorum

ayrıca bi simrfnoffa 4 shot bardak hediyesi kampanyası çok çok ÇOK tehlikeli.
yada ramazanın ilk günü o kdar içince çarptı beni.
bilmiyorum :)[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...