sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Buzz gibi smirnoff redbull gibisi var mı :) yada Miller. böyle bi dikişte boğazdan kayarcasına akıtacaksın.. içki yoksa da Coco Cola Light'den başka bişi içmem...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yok baba . Şöyle deniz kenarına gidiceksin . alıcaksın eline buzzzzzzzzz gibi efesini yada tuborg gold unu . Boyle içince içine bi ferahlık gelicek kendini iyi hissediceksin :[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 miller +1 efes +1 redbull grip iken bi arkadasım tavsiye etti harbiden grip'e iyi gelir mi ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hm ilaç alıyorsan içme. ama denemekten kim ölmüş ilaç almadığın bi gün dene... aslında ailem redbull olayıma çok tepkili geçen gün bi şişe smirnoff aldım 6 tanede redbull. oturduk arkadaşla içecez annem geldi oo alem mi var derken redbullu gördü el koydu biz içmeyelim diye hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 02:39 tarihinde demiş ki: redbull grip iken bi arkadasım tavsiye etti harbiden grip'e iyi gelir mi ? Saçmalamış hatta geyik yapam saçmalanmaz taranır . Hatta oyle olmaz sen damardan gir daha sağlam hemen kana karışır . Allahım cahillik nelere kadir ya[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 02:42 tarihinde demiş ki: hepsini içti :) kadıncaaz sabaha kadar uyuyamadı.. Bunu sevdim işte . AHUAUuahuhauahUHAUH :lol: anauahaaauha baya sağlammış :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet çok sağlamdı. biz kafayı bulduk 70li şişeyi 2 kişi sek içince çıktık taxim yaptık orada da içtik biraz daha gezdik saat 2 gibi eve döndük valide cin gibi :D bütün evi süpürmüş sıkılıp :) beraber sabahladık zaten :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 AHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Valla accayip güldüm ya pAUHAHauahahah . Yazık annen dellenmiştir :D. Ondan sonrada mitsubishi olayı gibi 1 gün boyunca uyumuştur :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aynen öle oldu.. sonra da soruyo bana olum bunu içen böle uyanık kalıyo sen nasıl içip içip sızıyosun :) cevabım çok net oldu -ben senin gibi 6 tane içmiyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yarın bi redbull hediye et bakalım annene ne tepki ile karşılaşıcaksın =/[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Artık alamıyorum eve direk lavaboya döküyo :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 02:55 tarihinde demiş ki: Artık alamıyorum eve direk lavaboya döküyo :) nihohoh[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 konu anneden açılmışken sahurda ne yiyeceğim diye kara kara düşünürken mutfaga gittim 1 tencere köfte vardı dolabı actım 1 lıtre kola misss.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 valla hiç içmedim[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) konusunun içine limon sıktık bu arada :D ee ne düşünüyosunuz ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) hakkında.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 03:08 tarihinde demiş ki: ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) konusunun içine limon sıktık bu arada :D ee ne düşünüyosunuz ritmix ve dier yeni içecekler(orangina..) hakkında. bilmem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sheref bunu 20 mesaj sonra farketmen büyük incelik.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ha şimdi suçlu ben mi oldum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 görevliler lütfen şu beyfendiye log-out u gösterirmisinz :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmix = şekerli bira = iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmix i yapanlar merak ediyorum bikere olsun içip baktılar mı? rezillik..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o tur iceceklerin tadi berbat olur genellikle zaten. cola ve redbull rule.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ritmixi denedim,beenmedim. said: Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki: ritmix+vodka+battery=hatırlayamıyorum votka+votka+votka+shot bardak=hatırlayamıyorum ayrıca bi simrfnoffa 4 shot bardak hediyesi kampanyası çok çok ÇOK tehlikeli. yada ramazanın ilk günü o kdar içince çarptı beni. bilmiyorum :)[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 elma seviyodu ritmixi eheh :D[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gidip alıcam şimdi ritmix.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar