Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Selam.. Bir web sayfasına foto galeri yapmaya çalışıyorumda bir resme tıklandığında arka fon yarı kararıp sadece resim ekranda görünmesi gerek ve resim cıktığında sonraki resme geçmek içinde yön butonları olması lazım yani facein ki gibi biraz..ben tam istedigim gibi olusturamıyorum,nası yaparız böle biseyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Patide de var aynı şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 fede ye soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 jquery photo slider diye arat gugıl da biraz bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Shadowbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 eywallah canlar hallettik ..kapatın konuyu yardım edenlere kola bira ne isterlerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 benim yıllardır favorim Colorbox. belki daha sonra da ihtiyaç duyulur, örnek olarak kalsın kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar