dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 lan paran olsa sanki güzel yerde oturacaksın. vericeksin parayı cihangir'de yahut taksim'in boktan bi yerinde dökülen bi eve "oo çok fantastik bi elitlik var ama yaa.. bu dökülen ev, bu rutubet kokusu, bu küf yapma potansiyeli.. hep bi yaşanmışlık, hep bi hayattan kesitler..." diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yok abi gayet tertemiz ev isterim ben, şu an oturduğum evin boyası bile biz taşınmadan önce tekrar yapıldı mesela yaşanmışlığı bol eve başkası taşınsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 2 3 ay gelmem ankaraya herhalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Haber verseydin geri dönmek için motivasyonun olurdu sanırım ^^ Senkonun aazına vuracağım sanırım yarın günlük. Gözüne de vurabilirim aazı yetmiyor artık şiddet eğilimim yüksek zaten çok bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 2 3 aya bakarız sdfg. Ama is icin gelecem muhtemelen yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bana niye ugramadin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Olm bunları donerken mi soyluyosunuz :D Bi dahaki sefere bir seyler ayarlarız o zaman unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sen gelmişsin, kahin değiliz bişi değiliz nereden bilelim ankarada olduğunu? Luniz baba her geldiğinde ya da gelmeden arıyor akıyoruz sürekli en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kırk yılın basında pazara gittim onda da üstüme direk devrildi kısmet yağıyor tepeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 işte nolax bi loser kardeşimiz sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Günlük. Dolaplardan birini sökmeye başladım. Büyüğünü nasıl yapacam bilmiyorum, ortalık birbirine giricek sdfsdf. Çöpe atmam gereken bi sürü şey var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Dolabı niye soküyorsun hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yeni dolap yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sende marangozluk da mı var la sdfg Günlük bu swype ne güzel şeymiş la. Bu zamana kadar kullanmayan kafama sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ağzıma burnuma vurdu wastyrx günlük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 O_o Şundan istiyorum günlük şu video falan =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 wastyrx said: O_o Şundan istiyorum günlük şu video falan =O kostümü ve oyuncağı tamamlayasım geldi de :) http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255494_10151066597607515_1553382953_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Dünyanın en dandiği de olsa body armorum var bu adamın ki gibi. Kask lasım bi tek sdf coco said: kostümü ve oyuncağı tamamlayasım geldi de :) tamamla http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255494_10151066597607515_1553382953_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oyuncak* ne var sen de? *motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yeni sattım sayılır cruiser vardı supersport alacağım kısfmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bitti ki tatil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 wastyrx said: Yeni sattım sayılır cruiser vardı supersport alacağım kısfmetse (tu) oscar always goes to supersport.. kısmetin açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 copry said: Bitti ki tatil :( Yeter sana bi 10yıl o tatil hala mızmızlanıyorsun yea @ coco teşekkür ettim. Layt! el oğlu 3 ay motor gezintisine çıkıyor biz 3 gün şehri terkedince orduya haber ediyorlar.. Gerçi el oğlu dediğim emekli olmuş herhalde. Bir an önce emekli olmam lazım benim de ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gene pazartesi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar