0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sen o mesajı yazmadan 33 dakika önce eylül gelmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 meanwhile on your face günlük: http://media.tumblr.com/tumblr_m9mi8qftDZ1qzozj1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 0ne said: sen o mesajı yazmadan 33 dakika önce eylül gelmişti zaten nooo ağlamak istedim resmen, bu buz gibi espirnden sonra üşümeye devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Dün arkadaşı sarhoş ettim, ilk defa tanıştığı hatunlarla sanki 40 yıldır arkadaşmış gibi bi yakın, bi atak off çok eğlenceliydi zehahaha nördün ilacı alkol günlük sdagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 40yıllık dost ile ne atak sohbeti yapıcan ki? dosta atak olmaz! o değli de herifin mailı yeni gördüm. "yerinde görsek olur mu?" imaknsız diycem çünkü öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Belim çok kötü günlük, ne için peki? Kalbim göğüs kafesime absorbe olacakmış gibi, peki ya bu ne için? Yatıcam, uyuyamıyorum. Dinlenmem lazım, o da yok. Gideyim abi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bugun işe gittim yarın da işe gidecem cuma da izin alıp istanbula kaçar bu bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bu yılım çok ilginç geçicek gibi bir his var içimde hani öyle ikide bir his doğmaz içime ha akşama köfte yiyecem galiba gibi ufak hisler de doğabiliyor bazen ama gereksiz yere his doğmaz yani köfte hissi doğduysa köfte yiyeceğim demektir o yüzden ilginç bir yıl hissi varsa içimde ilginç bir yıl olucak demektir lan mesela geçen sene bu zamanlarda içimde hiç "bu sene ilginç olucak osuruk olucak" hissi yoktu nitekim baya dümdüz bir seneydi o kadar düzdü ki şu kadar düzdü diyerek onu tasvir edip yüceltmeyeceğim bile baya boktandı ya. ama bu sene öyle olmayacak baya ilginç olacak. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 haci ben ankaradayim. ilginclik buralara turist olarak bile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ayağından zincirli misin lan ankara'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hemen hemen. bi gun izmire yetiscem ama dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Günlük ana kast olarak anlaştığım diziye beni bölümlük oyuncu olarak çağırdılar allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 takma kafaya hacit. buna cagirmazlar, baskasina cagirirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 biz kast sistemine karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hangi dizi?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Dallas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sen önce göbeği erit o_O..=) azeriler iyi bakıyor sana orda galiba ay balam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 cesitli kimyasallarla gobek yapio o. o yuzden tam gobek sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bol kimyasal alıyorum evet. yanak kadar göbeğim var yaaaa!!!! bi taraftan da önceden hiç göbeğim olmadığı için tatlı geliyor ama. şu diz adama dönsün ben bi 10kilo daha alayım da şu 4ay içinde falan. daha iyi olacak. not: göbek olarak, yağ olarak almayı düşünmüyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 adres ver bendekileri kargoluyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 azerbaycan cumhuriyeti caddesi, fakirler çıkmazı, 4numaralı karton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 filmlerde filan hep görüyorum insanlar evden çıkıyor dümdüz yollarda sokaklarda parklarda koşuyor evine geri dönüyor. lan ben evden çıkıyorum zart diye yokuş var. o yokuşu çıkıyosun başka bi yokuş var. nasıl bi şehir nasıl bi ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oturduğun yeri değiştirmenin vakti gelmiştir belki de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 1 aydır her gün kız arkadaşımla barışıyorum rüyamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 zeper said: oturduğun yeri değiştirmenin vakti gelmiştir belki de=) baram yok ki güzel kız, baram olsa aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar