wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Telefon açıp LAYT! Hani sofra kuruyorduk 7kapı nerde kaldı o eski günler diyebilirdin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 beklerim Kireçburnuna=) Leyla ile MEcnun da burda çekiliyor, seyrediyon mu bilmiom da..;) Archangel_ said: boğazın ortasını gören manzaralı ev. adresi pm at lütfen, aldım rakıyı geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Niye hep çatlakların alayını çekiyorum ben anlamadım ki günlük. Sanırım normal hatunlar cezbetmiyor beni O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 zeper said: beklerim Kireçburnuna=) Leyla ile MEcnun da burda çekiliyor, seyrediyon mu bilmiom da..;) Archangel_ said: boğazın ortasını gören manzaralı ev. adresi pm at lütfen, aldım rakıyı geliyorum ciddi takipçisi değilim ama biliyorum tabii :) kireçburnu güzel ama yav, yolum düşer umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 wastyrx said: Niye hep çatlakların alayını çekiyorum ben anlamadım ki günlük. Sanırım normal hatunlar cezbetmiyor beni O_o hımmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 B)- off ne güzel bırakmıştım be günlük.. yine duman geldi hayatımın göbeğine oturdu son iki aydır.. neyse B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 simdi bugun de mi caliscaz, napcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 içerik olarak değil ama yazım dili olarak tam bi esnaf lokantası olmuş bu said: tsk'nın bir aydan fazladır hakimiyeti kaybettiği şemdinli'de gaz almaya yönelik ortaya attığı haber. her pkk saldırısından sonra ''16, 49, 30 terörist etkisiz hale getirildi.'' gibi açıklamalar yapılıyor. toplasan 10 tane cenaze bile yoktur ortada. bir bakmışsın devlet operasyonları bitirdik, hepsini temizledik diyor. ertesi gün pkk 4 ayrı noktadan şemdinli'deki devlet binalarına saldırıyor. aynı karakola 48 saat içinde 3 kez saldırı düzenliyor. pkk saldıran konumunda, onbinlerce askeri, tankı, helikopteri olan ordu ise savunma pozisyonunda. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29969703 said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 öyle bir uçuk çıktı ki, dudağım fatih ürek dudağına benzedi günlük. işten çıkışta zovirax almayan kafama edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Akşam motor sürdüm bi aradan sonra götüm dondu yemin ediyorum ankara soğumuş artık iyi olmuş çokta güzel olmuş. Bende istiyorum lan günlük motor aradım 1-2 kişiyi ama güvenmedim düdüklere. Gidip kiralayacam lan bu gidişle ahauhfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Baya enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 günlük bir sinir harbidir gidiyor valla çok fenayım baya 4-5 saattir ara ara gözüm kararıyor içim geçiyor bi şekilde geçirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Lyv said: kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın la salsaydın ya biraz dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 gunluk bugun turkkonuta gitcem diye cok pis kayboldum ama sonra buldum yolumu afferin bana :D bi de u donulmez denen yerde u dondum FCUK THE POLICE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ha bi de yarin eskisehire gidiom ne zaman gelirim belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Lyv said: kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın Gecmis olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Wind surf de bekledigimden basarili ciktim gunluk , ilk bana yaptirdilar bir de gruptakiler ' irem bile yapabiliyosa ohooo cok kolay bu ' falan demisler , ama sonra dokulduler bir bir yih yih :) Bugun de tekne turu vardi tek atraksiyon deve guresi oldu ki onda da ben yendim Yarin da dalisa gidicez , cooooook heyecanliyim benim icin en anlamlisi dalis olacak bissuru guzel balikciklar varmis orda, dory'min de dedigi gibi Fish are friends not food!!! Mucu mucu canim Bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dalış olayını kıskandım copry=)Bu sene dalış klübünün antremanlarına gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama şu mesajından sonra kararımı verdm=) iyi dalışlar;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben de standard surfte bekledigim kadar basarisiz ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 surfte ben de çok beceriksiz çıkmıştım, denedim 1-2 baktım olmuyorr, yattım üstüne kolları da kürek yaptım çırpa çırpa yüzdüm surf tahtasıyla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bu aksam canim cikti lan spor salonunda.. Neyse ama yavas yavas bunye alisiyo. Kosu bandina 10 dk isinma verdiler 25 dk kostugumu goren salon sahibini yuz ifadesi superdi. Belden ustu tamamen terledi ama o gobek baska turlu erimezzzz. Yarin 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Napsam ya yatsam mı acaba eve gittiğim gibi. Çok yaruldum bugün. Bir daha sanallaştırma sunucusu yenilememeye çalışmam lazım. Bittim be emenike. Ama iş de bitti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Abi kendime şaşıyorum bu aralar ne yazdım lan kıza afgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 zeper said: dalış olayını kıskandım copry=)Bu sene dalış klübünün antremanlarına gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama şu mesajından sonra kararımı verdm=) iyi dalışlar;) Tesekkur ederim .) daldiktan sonra yazarim maceralarimi, ben de cok heycanliyim uyuyamadim hala . Mutlaka yap ama bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar