Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beklerim Kireçburnuna=) Leyla ile MEcnun da burda çekiliyor, seyrediyon mu bilmiom da..;)

Archangel_ said:

boğazın ortasını gören manzaralı ev. adresi pm at lütfen, aldım rakıyı geliyorum
Mesaj tarihi:
zeper said:

beklerim Kireçburnuna=) Leyla ile MEcnun da burda çekiliyor, seyrediyon mu bilmiom da..;)

Archangel_ said:

boğazın ortasını gören manzaralı ev. adresi pm at lütfen, aldım rakıyı geliyorum

ciddi takipçisi değilim ama biliyorum tabii :)
kireçburnu güzel ama yav, yolum düşer umarım :)
Mesaj tarihi:
içerik olarak değil ama yazım dili olarak tam bi esnaf lokantası olmuş bu
said:
tsk'nın bir aydan fazladır hakimiyeti kaybettiği şemdinli'de gaz almaya yönelik ortaya attığı haber. her pkk saldırısından sonra ''16, 49, 30 terörist etkisiz hale getirildi.'' gibi açıklamalar yapılıyor. toplasan 10 tane cenaze bile yoktur ortada.

bir bakmışsın devlet operasyonları bitirdik, hepsini temizledik diyor. ertesi gün pkk 4 ayrı noktadan şemdinli'deki devlet binalarına saldırıyor. aynı karakola 48 saat içinde 3 kez saldırı düzenliyor. pkk saldıran konumunda, onbinlerce askeri, tankı, helikopteri olan ordu ise savunma pozisyonunda.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29969703

said:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.

Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.
Mesaj tarihi:
Akşam motor sürdüm bi aradan sonra götüm dondu yemin ediyorum ankara soğumuş artık iyi olmuş çokta güzel olmuş. Bende istiyorum lan günlük motor aradım 1-2 kişiyi ama güvenmedim düdüklere. Gidip kiralayacam lan bu gidişle ahauhfasd
Mesaj tarihi:
kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı
bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken
siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın
Mesaj tarihi:
Lyv said:

la salsaydın ya biraz dışarı.
Mesaj tarihi:
Lyv said:

Gecmis olsun :/
Mesaj tarihi:
Wind surf de bekledigimden basarili ciktim gunluk , ilk bana yaptirdilar bir de gruptakiler ' irem bile yapabiliyosa ohooo cok kolay bu ' falan demisler , ama sonra dokulduler bir bir yih yih :)

Bugun de tekne turu vardi tek atraksiyon deve guresi oldu ki onda da ben yendim

Yarin da dalisa gidicez , cooooook heyecanliyim benim icin en anlamlisi dalis olacak bissuru guzel balikciklar varmis orda, dory'min de dedigi gibi

Fish are friends not food!!!

Mucu mucu canim

Bb.
Mesaj tarihi:
dalış olayını kıskandım copry=)Bu sene dalış klübünün antremanlarına gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama şu mesajından sonra kararımı verdm=)

iyi dalışlar;)
Mesaj tarihi:
surfte ben de çok beceriksiz çıkmıştım, denedim 1-2 baktım olmuyorr, yattım üstüne kolları da kürek yaptım çırpa çırpa yüzdüm surf tahtasıyla=)
Mesaj tarihi:
Bu aksam canim cikti lan spor salonunda.. Neyse ama yavas yavas bunye alisiyo.

Kosu bandina 10 dk isinma verdiler 25 dk kostugumu goren salon sahibini yuz ifadesi superdi. Belden ustu tamamen terledi ama o gobek baska turlu erimezzzz. Yarin 35
Mesaj tarihi:
zeper said:

dalış olayını kıskandım copry=)Bu sene dalış klübünün antremanlarına gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama şu mesajından sonra kararımı verdm=)

iyi dalışlar;)

Tesekkur ederim .) daldiktan sonra yazarim maceralarimi, ben de cok heycanliyim uyuyamadim hala . Mutlaka yap ama bence .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...