Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

içerik olarak değil ama yazım dili olarak tam bi esnaf lokantası olmuş bu
said:
tsk'nın bir aydan fazladır hakimiyeti kaybettiği şemdinli'de gaz almaya yönelik ortaya attığı haber. her pkk saldırısından sonra ''16, 49, 30 terörist etkisiz hale getirildi.'' gibi açıklamalar yapılıyor. toplasan 10 tane cenaze bile yoktur ortada.

bir bakmışsın devlet operasyonları bitirdik, hepsini temizledik diyor. ertesi gün pkk 4 ayrı noktadan şemdinli'deki devlet binalarına saldırıyor. aynı karakola 48 saat içinde 3 kez saldırı düzenliyor. pkk saldıran konumunda, onbinlerce askeri, tankı, helikopteri olan ordu ise savunma pozisyonunda.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29969703

said:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.

Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Wind surf de bekledigimden basarili ciktim gunluk , ilk bana yaptirdilar bir de gruptakiler ' irem bile yapabiliyosa ohooo cok kolay bu ' falan demisler , ama sonra dokulduler bir bir yih yih :)

Bugun de tekne turu vardi tek atraksiyon deve guresi oldu ki onda da ben yendim

Yarin da dalisa gidicez , cooooook heyecanliyim benim icin en anlamlisi dalis olacak bissuru guzel balikciklar varmis orda, dory'min de dedigi gibi

Fish are friends not food!!!

Mucu mucu canim

Bb.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

dalış olayını kıskandım copry=)Bu sene dalış klübünün antremanlarına gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama şu mesajından sonra kararımı verdm=)

iyi dalışlar;)

Tesekkur ederim .) daldiktan sonra yazarim maceralarimi, ben de cok heycanliyim uyuyamadim hala . Mutlaka yap ama bence .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...