aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bize hergun boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 siz kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 5000. mesajımı sana yazıyorum günlük. kıymetini bil. totalde 15k post atmışımdır foruma ama 5k dan sonra banlanıyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gün halen boktanlığa devam ediyo lan. halbuki biramı da içmiştim. meh. eve döndüm zaten sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 iş yerinde çok pis kıyamet kopardım yarın izin alacam ne halt yerlerse yesin camışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Akcay akcay dididimm akcay akcay diidididiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ev is ev is ev is is is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bayram geliyo çok heyecanlıyım müehehehehe olaylardan habersiz masum bir genç kızın hayatını karartacam muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tam bir loser olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bayramda,akrabalardan uzakta,başka bir şehirde,tek başıma evde işlerle ilgileniyor olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 NolaxThensbane said: bayram geliyo çok heyecanlıyım müehehehehe olaylardan habersiz masum bir genç kızın hayatını karartacam muhahahahaha alıntılıyım da tecavüz filan durumunda polise kanıt olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 "nutella yerim" said: tam bir loser olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bayramda,akrabalardan uzakta,başka bir şehirde,tek başıma evde işlerle ilgileniyor olucam tam bir loser olduğumu biliyorum bayramda,akrabalardan,dostlardan, herkesten uzakta,başka bir ülkede,tek başıma evde işlerle ilgileniyor olucam. ne zaman gerçekten kötü hissedersen "hey ama dasaaa'dan iyiyim! ahahahahahha" diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 aniden dudaklarına yapışcam dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 valla çok sıkıldım günlük hemde çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 arkadaşımm ben neden işsizim?neden günlük?okudum.çile çektim falan.ayrıca sigarasız ve parasızda kaldım.daha ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 welcome to the real life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 böyle hayat mı olur?hayır yani üniversitede çektiğim onca çileyi bugünlere saklamıştım ben?'bayan eleman düşünmüyoruz.' 'dikkat çelici olmanız buradaki işleyişi güçleştirebilir' vs vs vs vs..eee ne zaman çalışcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 eşya toparlamam lazım ya, uyumak istiyorum yatıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: böyle hayat mı olur?hayır yani üniversitede çektiğim onca çileyi bugünlere saklamıştım ben?'bayan eleman düşünmüyoruz.' 'dikkat çelici olmanız buradaki işleyişi güçleştirebilir' vs vs vs vs..eee ne zaman çalışcam ben? ne zaman değil nerede olacak cevap:mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tamam nerede o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gerek yok böyle gereksiz gerginliğe /sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 şimdi noldu yani?sen bana hakaret ettinde noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hiç.beynin kısmen çalışıyor bil istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Evet buna bana hakaret etmeyi bırakarak başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 onu ben yazdım atışmayı bırakabilirsiniz veya özelden devam edin, belki de bir sürü ortak yönünüz vardır bunları keşfedebilirsiniz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Salak otobus mola verdi tv kapandi moladan sonra bi actim filmi ileri sarma tusu yok . Boylesini de ilk kez goruyorum , butun filmler televizyon gibi kanal kanal ayni anda basliyip ilerliyo . Baska bi filme basladim simdi diger filmde kaldigim yere gelinceye kadar bunu izlemeyi planliyorum ama uyuyabilirim gerci o zamana kadar da. Neyse gunlukcum copry sivrihisardan bildirdi. Out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar