Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Kaç tane dişçi var ki yaklaşık tr içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 20000 den fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ya sen yeni izin almadın mı ya lan bi ben mi tatil yapamıyorum şu dünyada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 copry said: Ohaa yarin tatile cikiyorum gunluk :) eneee sen plan yaptın mı ki? ben işten güçten unuttum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bu bayram tatili , asıl tatil ondan sonraki hafta sevgiliyle kaş'ta ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mr_Hand said: copry said: Ohaa yarin tatile cikiyorum gunluk :) eneee sen plan yaptın mı ki? ben işten güçten unuttum yea burası kasıyo face 'e gel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 u ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben de tatil yapamadığımın 6.yılını kutlayayım ayağımı bi süs havuzuna sokarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 silah mı dayıyolar arkadaşım yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 zaman yok. daha da güzeli param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 6 yıl mı yuh.. işi bırak yap tatil 6 yıl ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 senko said: zaman yok. daha da güzeli param yok. ilk dogru olabilir ama ikincisi kesin yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi adamın yastık altında ve yatak altında para koyacak yeri kalmadığında gitti duvarı patlattı, para ile duvar ördü. daha ne parasından bahsediyorsunuz? maksimum etrafta bozukluk yoktur. ondan bahsediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 senko anime gibi adam ya japonyaya gitsene bedavaya krallar gibi yaşatırlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 okul bitti hazirandan beri yatıyorum. işsizler ordusu ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hazirandan beri yani mezuniyetten beri bende yatıyorum.iş de aramıyorum. sonra bakıyorum kariyere ve benzeri sitelere,niye iş teklifi yok diye üzülüyorum.garip kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 asosyalim, hayattan koptum, iş-ev-iş-ev döngüsünde gidiyorum, bulunduğum yerde bir tane bile arkadaşım yok, yılmaz özdil yazılarını taklit ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hazır yapabiliyorken babamları memlekete götürücem günlük. Bi görsün annesini kardeşlerini sonradan fırsatımız olmaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ne olursa olsun bazi insalar hayatlarinda pislik olarak kalacaklar. kendinlerini iyi gösterme cabalari sonuc vermeyecek. hatta baskalarinin bu durumu bilmeleri onlari rahatsiz etmeyecek. hic bir zaman iyi bir insan olayamacaklar/olmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Dün çok gergindim bugün gerizekalı gibi gülüp duruyorum sanırım dün contalar gerilmekten yandı o yüzden deli doktoruna gitmeliyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sevgili günlük beni dinlemeyen bi baba çok iş yapıym zaten diyn bi anne hiç bişiyi mi beğenmezler her yaptığına kulp bulurlar sonra haklılığımı görür kabul etmezler sevgilim desen ayrı alem kitaplarda okuduğumuz o romantik adamlar sevgillisi uğruna canını verenleri okuduktan sonra daha fazla şey bekliyosun sevgilinden isteyincede yapmıyor muyumm etmiyor muyum diyor daha fazla istiym yapmıyn mu diym ben çince fln konuşuyor olabilir miyim decoder mi gezdirsem şehri mi terk etsem ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 vay kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 barnacle said: okul bitti hazirandan beri yatıyorum. işsizler ordusu ftw. aynı plan bende de vardı eylül sonunda mezun oldum. ekimde diplomamı aldım, oh tatil yapıcam yurtdışına gidicem dedim pasaportu vizeyi hallettim derken ekim17 işbaşı yapıyordum. 6-7 gün işssiz gezebildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Firuze sevgilinle ayrılmak iyi bir çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 nothing to do here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar