dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ha tabi ha almayacaklar kesinlikle almazlar canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 farklı isimler altında alacaklar o parayı. bilmeyen adam anlamayacak bile kesilen paranın ne olduğunu. günlük çok mal bi şekilde biskletten düştüm.bideyim yok ama motivasyon konsantrasyon kalmamış demek ki ben de. ne bok yiycegmi şaşırdım o kadar çok is var ki, fazlalılıgından ve oluşan sorunlarla ilgillenmekten hiç birine odaklanamıyorum. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sesu said: Ama stajyerim ve yaptığım iş Autocue'yu operate etmek asdaf. Ayrıca şimdiye kadar koymamışlardı. bizde çaycıyı bile yazıyolar dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 günlük ne yapayım? gideyim mi askere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dasaaa said: copry said: ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG!!!! şu an seni öldürebilirim dasaaa , burnum boğazım her yerim yandı resmen :( LOOOOOOOOOOOOOOOOL sen yuttun mu ki suyu? süper tuzlu mu yaptın? nedir? 38'C falan civarında sıcaklıktaki suyu, 1tatlı kaşığı tuz, yarım çay kaşığından da az karbonata ile dev bi bardakta karışıtırıver işte. Yutmadim ama genzime kacti haliyle, yarim cay bardagina 2 tatli kasigi tuz attim ondan olsa gerek :) İyi acti ama hayatta denemem bidaha oteivine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum günlük. ama şimdi fırında kafadan 3 kişilik bir yemek var ve hepsini ben tek yiyeceğim. sonra neden fit olamadım, neden benim adonisim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 HAFTASONU GELSIN YAAA HADIII saclarımı kestırıyım mı dıye dusundum bı de sonra lan kım ugrascak dedım vazgectım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bir de evi ankaranın 10milyon kilometre uzagında tutacagıma tunalı da tutsaymısım keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hacı sen hep uzaklarda tutuyon evi ya. gerçi ankarada uzak dediğin yer max yarım saat ama sıkıntı tabi. arabayla sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 NolaxThensbane said: cok fena sinirlendim gene sudan sebeplerle birine dalasım var. Bana dal O_o Seele said: terk edemiyorum :( O konuda sana hala kırgınım...........,,,,,,,,,......... kozalak said: hacı sen hep uzaklarda tutuyon evi ya. gerçi ankarada uzak dediğin yer max yarım saat ama sıkıntı tabi. arabayla sıkıntı olmaz Arabası var düdüğün daha bi kere gezdirmedi bile beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bişiler iyi gitsin diye zekama hakaret derecesinde tepkiler veriyorum günlük. Bildiğin umutsuz vakayım hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kozalak said: hacı sen hep uzaklarda tutuyon evi ya. gerçi ankarada uzak dediğin yer max yarım saat ama sıkıntı tabi. arabayla sıkıntı olmaz abi hep evim calistigim yere yakin olsun felsefesi yuzunden boyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 istanbulda doğru mantık da ankarada pek farketmiyor ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bala da mı ev tutmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sincan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hayatimda ilk kez burnum kanadi gunluk ... Burnum kaniyarak uyandim, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Günlük, ofisteyim ama bunu evdeki bilgisayardan yazıyorum şu an. Öyle de bi manyağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ümitköyün biraz ilersindeyim abi sincandan tutacak kadar kafayı yemedim daha ama buralar bile göreceli olarak uzak kalıyor tunalıya-kızılaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Goreceli olarak? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 istanbullu için yakın mesela eskieşhirli için çok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ahah uzak muzak güzel yerden tutmuşsun ya kangurucıleyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ohaa yarin tatile cikiyorum gunluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 o disleri agriyan insanlar rüyana girer insallahhhh. burda calisan insanlar var, 42 senedir izin yapmiyorum. ayip cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çok pintiyim günlük çok. ben valla böyle değildim. bir iş arkadaşım evleniyor diye para toplanıyor. bahaneyle köşe bucak kaçtım ilk millet bi versin listeye bakıp ona göre veririm diye. sonra evlenen kızla benimle aynı ilişki seviyesinde arkadaşa sordum ne kadar verdin diye, 50 lira vermiş. listeye bi göz ucuyla baktım 20 ler var ama 50 ler havada uçmuş. şimdi gidip 50 lira vermek gerek. 50 lira çok ama ya : / 20 versem 30 lira cebimde kalırdı halbüse. hem bir sene sonra tayin olacak gidecek arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Seele said: o disleri agriyan insanlar rüyana girer insallahhhh. burda calisan insanlar var, 42 senedir izin yapmiyorum. ayip cok ayip. Heh ,bi dişçi ben kalım sanki gezegene , herkesin diş sağlığı bana bağlı vicadanım patlıycak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar