imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Öğleden sonra müdüre gidip "ya bilgisayar kasıo, eve gidip işi ordan yapayım" ayağına kaçmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 patron da "burası kasıyor. gel sana arkada vereyim" dese ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Babayı berbere götürdüm binbir zahmet baya yakışıklı oldu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dasaaa said: ıslak burun silme mendilleri var + yahu NETİ POT ALIN o da olmadı burnunuza tuzlu su çekin. ne kadar çabuk burun açılırsa o kadar çabuk iyileşiyorsunuz zaten tuzlu su iyi fikir ty ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bi denesene sonucu bana yazarsin. http://www.gutefrage.net/media/fragen-antworten/bilder/1288406/0_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 işe yarıyor abi güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 özel bir tuz mu kullaniyoruz yoksa ev tuzuda isimizi görüyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ev tuzu. normal tuz işte. yok bi farkları hiçbirinin. ha tuz derken bath salts ya da bakır 2 sülfat CuSo4 falan kullanmayın zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 banyo tuzu kullanınca temizliyor burnu dedilerdi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 imamizer said: Öğleden sonra müdüre gidip "ya bilgisayar kasıo, eve gidip işi ordan yapayım" ayağına kaçmayı planlıyorum. babayı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Alırsın tabi. Öyle mazeret mi olur lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Seele said: bi denesene sonucu bana yazarsin. http://www.gutefrage.net/media/fragen-antworten/bilder/1288406/0_big.jpg Aynen boyle yapcam ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG!!!! şu an seni öldürebilirim dasaaa , burnum boğazım her yerim yandı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mr_Hand said: Alırsın tabi. Öyle mazeret mi olur lan?! akşam eve gidince yap işi dedi bi de üstüne asdfa. şimdi sinirden kendime bişey yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 copry said: ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG!!!! şu an seni öldürebilirim dasaaa , burnum boğazım her yerim yandı resmen :( Ya bu bide açılın ben doktorum triplerine giren bir insan ahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 imamizer said: Mr_Hand said: Alırsın tabi. Öyle mazeret mi olur lan?! akşam eve gidince yap işi dedi bi de üstüne asdfa. şimdi sinirden kendime bişey yapıcam. is yerinden email gönderilmiyor exchange taklaya geldi ben patrona söyledim. taam ben bakyiorum dedi. simdi is yerini fütürsuzca terk edicem. muhtemelen arkamdan küfür edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 cok fena sinirlendim gene sudan sebeplerle birine dalasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 terk edemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 wastyrx said: copry said: ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG!!!! şu an seni öldürebilirim dasaaa , burnum boğazım her yerim yandı resmen :( Ya bu bide açılın ben doktorum triplerine giren bir insan ahahahahhahahah Trip degil o gercek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Heeey bizim televizyon programının credits'ine benim adımı da koymuşlaaağr ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 program sizinse doğal tabi. sabancı sevinmişmidir acaba kurduğum holdinge benim adımı vermişler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 oynadığım filmde beni oynatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ama stajyerim ve yaptığım iş Autocue'yu operate etmek asdaf. Ayrıca şimdiye kadar koymamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 copry said: ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRG!!!! şu an seni öldürebilirim dasaaa , burnum boğazım her yerim yandı resmen :( LOOOOOOOOOOOOOOOOL sen yuttun mu ki suyu? süper tuzlu mu yaptın? nedir? 38'C falan civarında sıcaklıktaki suyu, 1tatlı kaşığı tuz, yarım çay kaşığından da az karbonata ile dev bi bardakta karışıtırıver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bu iyimiş günlük: "Bankalar, artık tüketicilerden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya masrafı, ATM nakit çekim masrafı gibi bedeller alamayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar