Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hayatta iki seyden korkacaksin bir karindan iki is yüzünden para kaybetmis patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Seele said: http://img87.imageshack.us/img87/1957/1293814042001.jpg Gercek N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 copry said: 7 de otobuse bindim de onunla karisti birden 06.05 tam olarak kalkis saatim.. Evet. 9da yattım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 İnsanlar ile uğraşmak zor zanaat kardeş günlük. Bir şamar 2 laf edesim geliyor bu aralar...şu teslimat bitsin gidiyorum tatile arkama bakarsan kaçak akıma kapılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kabus dolu bır hafta benı beklıyor yeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ouch çünkü ah yazsan anlaşılmıyor uf yazsan da öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Çok hastayım günlük , başımı öne eğemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 günlükcüm havalar soğudu saçma ağrılarım geri döndü yok mu bu illetin devası. uzuvlarımı kesip koparacam 3gün boyunca insanın kolu bacağı durmadan ağrır mı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 seeleye o konuda çok kırgınım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 isyan edesim geldi yaşamımda var olan olguların bir kısmına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Why, why, why? Why do you do it? Why, why get up? Why keep fighting? Do you believe you're fighting for something? http://www.youtube.com/watch?v=mHyKDrGzn-I Bildiğin su katılmamış salak olduğum için keep fighting abicim. Başka yapıcak bişi olmadığı için falan ayrıca. Yan kapı olsa kullanıcam, yok. ondan. Her neyse,feci dayak yemiş gibi hissediyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bana bir konu hakkında soru soruyorsun, fikrimi beyan ediyorum. ne yapman gerektiğini açık ve net bir şekilde anlatıyorum. tamam diyorsun, anladım senin söylediğin şekilde yapacağım diye hımhımlanıyorsun. bugün öğreniyorum ki bana sorduğun şey hakkında sanki hiç konuşmamışız gibi gidip başka türlü hareket ediyorsun. arkadaş, ben mi çok konuşuyorum yoksa sen mi gerizekalısın? neden böyle yapıyorsun? aramızda neden iletişim sorunu var, çok mu ilkeliz? yeter artık, ben bazı şeyleri değiştirmeden kimse adım atamaz olmuş. çok ama çok sıkıldım ulan asacam kendimi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=mHyKDrGzn-I abi şu videodan troy izlemeye kadar geldim nası oldu bilmiyorum, 2 saat sonra görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Gidiyorum günlük. Karadeniz yaylalarına vuracağım kendimi amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 La günlük kendi yapım şirketimi açmaya karar verdim. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Saeros said: abi şu videodan troy izlemeye kadar geldim nası oldu bilmiyorum, 2 saat sonra görüşürüz ahahah ne güzel. acaip saçma sorunlar çıktı. bi anda kendimi cidden why mr anderson? derken buldum. why lan why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Midem yanıyor günlük, delindi galiba artık. Hep senin yüzünden bu arada dasaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Burnum silmekten yara oldu çooooook hastayımmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ıslak burun silme mendilleri var + yahu NETİ POT ALIN o da olmadı burnunuza tuzlu su çekin. ne kadar çabuk burun açılırsa o kadar çabuk iyileşiyorsunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Kendi düşen ağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yemekten sonra fena agırlık cokuyor mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 wastyrx said: Kendi düşen ağlamaz DEFOL! kendim düştüm vallahi arada öle bi acı vuruyor ki hakikaten ağlayasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Buradan ağlamaya başlasam baküye yol olur olm açtırma aazımı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ağlayarak da gülerek de gel, ne olursan ol yine gel. burada sana açık bi kapı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar