Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 barbu said: cuma günündeymişiz ya. çarşamba filan sanıyodum ben. gitmiş tarih algım gene. salakça bi söylem ama bu hafta gerçekten inanılmaz hızlı geçti sabah sabah kendimi cumartesi gününde olduğumuza inandırmaya uğraştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bizimle adamlar arasında ortalama iq'da 2puan fark var. bu fark acaip önemli. 2puan deyip geçmeyin. adama soruyorum, -merhabalar fitness ve havuz üyeliği hakkında bilgi alacaktım. +tabii havuzumuz şöyle, fitness böyle -güzel peki ücretler ne kadar +anlamadım -üyelik için ücretler? aylık 3aylık senelik falan.. +dışarıdan adam almıyoruz ama isterseniz 1aylık oda tutabilirsiniz? -HUH!!! en baştan üyelik yok desene gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 tipini begenmemişler ayak yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 telefonda konuşuyorum abi. agresif moddan çıkalım buldum gibi lan. akşama yürüyebilirsem bakıcam. a#$*!@%& neden uçan kaykaylar çıkmadı ki. giderdim şimdi uça uça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 öyle denir mi lan her arayana. kovarlar işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 başka bi salak.. olu olu olu diyip kapattı adam.. salak abi bunlar. cidden salak evet salaklara "iyi günler salak. nasılsın" demenin suç yahut hakaret olduğunu düşünmüyorum. yahu az gelişmiş primat, yemek yemeyi becerecek kadar el göz koordinasyonuna sahipsin. şu yaşa kadar hayatta kalmayı başarabilmişsin. konuşmayı öğrenebilmişsin. yani bu kadar salak olmayı becerebilmen için yüksek bir çaba harcaman gerekiyor. kolay değil bu kadar aptal olabilmek. bunu yapan, başaran adamın çabasını taçlandırmak ve hakkettiği salak ünvanını esirgememek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yok sende birşeylik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gel bi gör salakları sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Olm biri nasıl iyi olunur öğretsin lan bana. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ahahha iyi olmak iyi birisi olmak ise "hâlâ öğrenemedin mi salak! iyi olunca ağzına sıçıyorlar" diyorum sadece ki bu değil, iyi hissetmek anlamında. öyle ise "yok öle bişi" diyorum. hepsi geçici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Selam günlük ^__^ Sevgiliyle fırında kuzu incik , şehriyeli pilav salata ve tiramisu yaptık... Şarap kadehlerimizi de yıkadık bir güzel akşama misafirimiz var.. Umarım güzel olmuştur yemekler , olmasa bile çok eğlendik gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bayramda beyrut'a gidiyorum lan ne işim var derken öyle az samimi gibi ama tam değil değişik arkadaşın gazına geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Günlük eve geldim sonunda. arkadaşın işi çıkınca 1-2 gün erken döndük. meh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Bugun kendimi aştım günlük hiç yapmam yapamam dediğim şeyler yaptım. Olumsuzda olsa iyi oldu süper oldu pahabiçilemez zamanlar oldu. I^ve BACK! diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Benim ufaklık geldi biraz dışarı neyim çıktık iyi geldi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yemek yaptım o kadar dibi tuttu günlük. fırın çok kuvvetli ondan sanırım, paraya kıydım en iyisini aldım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sünnetçinin de en iyisini tutmuşlar zamanında :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Midem ölmüş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 20 tane ürün şeysi şeyettim günlük, bakalım kaçı seçilip üretilcek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ankara yolcusu kalmasin gunluk , bohuuu :( Umarim hasta gelir bol bol bugun de cabuk gecer gun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yavas gecen gun mu oluyor ki su 6-7 ay o kadar cabuk gecti ki... calisma hayati hizli derlerdi de inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 üseyin bolt gibisin sucuk eppek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oyle ya 3-4 ay sonra 1.senem dolucak çalışma hayatında, ve ilk işe girişim dün gibi sanki sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 olm ben hala bi iki ay önce mezun olmuş hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben bi süre önce ölmüş gibi hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar