Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 wastyrx said: Kedilere alerjim olduğunu öğrendik dün günlük kedi değil o, şaziye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 İnsanlar gamescom a gidiyor günlük. Lanet satışçılar. Beni de götürseniz bir yeriniz mi düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bir diş yüzünden hayatım mahvoldu plan yapamaz sevişemez oldum günlük :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Such a lonely day and its mine the most loneliest day of my liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiife çok canım sıkılıyo günlük yaa >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kavurma said: bir diş yüzünden hayatım mahvoldu plan yapamaz sevişemez oldum günlük :((( Biz dişhekimleri bu yüzden varız işte , insanlar sevişebilsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 god bless you diş hekimleriiiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 copry said: kavurma said: bir diş yüzünden hayatım mahvoldu plan yapamaz sevişemez oldum günlük :((( Biz dişhekimleri bu yüzden varız işte , insanlar sevişebilsin diye iddaa ediyorum siz olmadan da sevisebilirim. yapabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 iri memeliyle mi seele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Seele said: copry said: kavurma said: bir diş yüzünden hayatım mahvoldu plan yapamaz sevişemez oldum günlük :((( Biz dişhekimleri bu yüzden varız işte , insanlar sevişebilsin diye iddaa ediyorum siz olmadan da sevisebilirim. yapabilirim bunu. Hahahahhaha kız önünde havlu atıyor da sevişemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 O kız benim önümde havlu atsa koşarak camdan atlardım sanırım ama öyle bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Senin genel olarak bi camdan atlama eğilimin var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yine database'ler içinde kayboldum gittim günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 copry said: Senin genel olarak bi camdan atlama eğilimin var zaten Dün Berkcana gittim metroda treni beklerken atlasam ya lan dedim makinist duydu ya da hissetti herhalde 3le falan yanaştı yanıma ya bildiğin atlasam hiç bişi olmayacaktı yea :<. Belki elektrik çarpar öyle kurtulurdum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu diz sıkıntı çıkartıyor üfff bayrama tr'ye gelirim diyordum evraklar sıkıntı çıkartıyor bi iki şey halledecektim de banka sıkıntı çıkartıyor daha bi sürü sorun çıkartan şey var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 suck it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hayatımı cidden. küfür etmiorus babsss/sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Gunlugg. Sabah marmaristeydim. Simdi dalyandayim. Birami yudumlarken tavugumun gelmesini bekliyorum falan... Hayat çogzl =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 iş güç iyi güzel gidiyor yorucuda manita durumları darlıyor. hee birde aldım motoru hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Üfff oyuna bile girilmiyor , ne bohem bigün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 he bide ilk böceğimi yuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mr_Hand said: Gunlugg. Sabah marmaristeydim. Simdi dalyandayim. Birami yudumlarken tavugumun gelmesini bekliyorum falan... Hayat çogzl =D Adam toplayıp aazına aazına kürekle vuracağız sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Leziz bir gündü uzun bir zamandan sonra. Kasmak gerek, ne verirsen onu alıyorsun haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Merhaba günlük güzel bir gün öyle değil mi? [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: Gunlugg. Sabah marmaristeydim. Simdi dalyandayim. Birami yudumlarken tavugumun gelmesini bekliyorum falan... Hayat çogzl =D Adam toplayıp aazına aazına kürekle vuracağız sırayla abi adam 777 olarak geziyor. biz vuracağımız sırada kürek kırılır falan. kasmaya gerek yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar