dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 amerika, fransa etc. ellerindeki vx gibi silahların fazlalarını bozulmasına yakın zamanlarda pasifik'in derinlerine dökerler. çevreyi kirletmeye gerek yok. ben tüm atıklarına talibim. çok süper yerler biliyorum. oralara dökelim. dünya temizlensin. win win win win win nerdeyse 7milyar adet win. tüm dünya kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 boğazımdan bi parça sol kulağımdan dışarı çıkmak istiyor but i say no, no, no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 günlük askere gidiyorum lan.bugün öğrendim.İzmir Gaziemir dedi telefondaki adam. ama önce altınoluk tatili yaparım bayramda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 copry said: Bayamda akcaya gidicem gunluk , umarim bilet kalmistir.. imla hatası sayılır mı bilemem ama yanlış yazmışsın.bayram olucak o B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 asterix said: copry said: Bayamda akcaya gidicem gunluk , umarim bilet kalmistir.. imla hatası sayılır mı bilemem ama yanlış yazmışsın.bayram olucak o B) olacak olmalı o. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kibele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 24temmuz, Bu sene o gunde ben bir seyler yazmak istemistim, fakat bu sene o gün bana cok farkli seyler getirdi.. sunu bilmeni isterim sende hala benim icin cok degerlisin, bir gün tekrar bir yerlerde karsilasmak dilegiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 asterix said: copry said: Bayamda akcaya gidicem gunluk , umarim bilet kalmistir.. imla hatası sayılır mı bilemem ama yanlış yazmışsın.bayram olucak o B) Telefondan yazarken oluyor oyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 OTOKOREK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Biletimi aldim bu arada gunluk ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 3un 1ini aldim ben de gunluk, paylasalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ne paylaşıcan , keyfini çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aquila said: 3un 1ini aldim ben de gunluk, paylasalim mi? Abi üzülerek söylüyorum şırfıntı o 1, dasaaadan çıkıyor senkoya giriyor falan en son sana gelmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 uzun zamandır bu kadar guzel lahmacun yememistim panpa mersinde yedigim lahmacunlar gibiydi hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 pilav üstü döner yerine bugün döner servis aldım + yanına tabakta pilav aldım. ve 50 krş ucuza geldi. aynı döner aynı pilav halbuki. aklıma geldikçe zekamla övünüp gülümsüyorum. 2 sn sonra çok malsın oğlum diyerek durumuma üzülüyorum. şimdi bunu yazarken yine komik geliyor asdkjahsd oluyorum. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oha. hesap 59,97 olunca kartla ödeyip 60,03 olunca nakit 60 tl verenlerden misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 acil telefon gelmiş gibi yapıp hesap kitlerim ortam musaitse hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Sırasıyla vodafone ing bonustan mesaj geldi. Hayır telefonda hep uzakta bi yerde oluyor gidiyorum bakıyorum reklam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Komik her şey, gerçi nasıl baktığına bağlı. Misal Rus malı yulaf yiyorsanız süper doğal olduğunu,kalitesini göreceksiniz. Dünya lideri adamlar yulaf üretiminde. Doğal derken, yerken dişinizin arasında yukaf kabuğu, sapı falan çıkıyor manasında da doğal. paket içinde köylüsü çıkarsa şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Şaka gibi bir hayatım var askere gitmeye 4 ay kala terfi aldım. Üstüne senelik izne çıkmışken yarın terfi zavazingoları için İstanbul'a gitmek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 napcan askerligi ya git master yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o iş yaş şu an senko, şu yaptığım iş çok vaktimi alıyor tazminatı falan alıp çıkıcam şirketten, askerden sonra evlilik vs. gibi düşüncelerim olmadığından sıkıntı yok master ya da mba rahat rahat yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Günlük. Lé fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Yolcu bile adel caliyo artik gunluk , agliycemmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar